Első találkozáskor hogy keltsek jó benyomást apósban/anyósban?
# 12
Napszaknak megfelelően a Kormányablaknál köszönj. Nem attól leszel felnőtt, hogy nem csókolommal köszönsz. Én még 46 évesen is csókolommal köszönök a 70-80 éves néniknek. A puszit az idősebb nők többsége szívesen veszi. Ők még nem ez az antiszociális fészbukos generáció, akik elvannak évekig egy számítógéppel, és irtóznak minden emberi kontaktustól.
"Csókolom nekem vicces lenne egy huszon-harmincas szájából."
Nem vicces. Abban az időben, amikor még természetes volt, nem voltak ilyen kérdések. Az ember csókolomot köszönt a barátja szüleinek és x néninek y bácsinak szólította őket. Ha a kapcsolat oda fejlődött, akkor a szülők felajánlották a tegeződést. A mai fiatalok többsége nem tudja, hogyan köszönöm apja/anyja korabelieknek, főleg hogyan szólítsa meg őket. Ma már a kisgyerekek sem használják a csókolomot (kevés kivételtől eltekintve), sziáznak mindenkinek. Munkámból kifolyólag tapasztalom, hogy felsős gyerekek is keverik a tegeződést a magázódással.
Én közel 60 éves (nö) vagyok, de a csókolomozó valaki nálam már eleve az éretlen gyerek kategóriába kerül.
Felnött ember a napszaknak megfelelöen köszönjön, ha nem akarja, hogy ksigyereknek, vagy primitívnek nézzék.
Nekem is köszönt már kis egyetemista lányka csókolommal. Mondtam neki, hogy tessék csak, lehet próbálkozni! :P
28F
ciki nem ciki én a pasim szüleinek Csókolommal köszönök illetve a pasim is az én szüleimnek!
Én 27 vagyok,pasim 33 éves! Szülei 60-65 év közöttiek enyémek 61-59 !Nekem így természetes és amióta együttvagyunk 1x sem tették szóvá
Viszont nem értem,ha anyódos apósod miért csak most találkoztok?! Nem kiváncsiak a menyükre?
Apos altalaban a kisebb problema, anyosok rendszerint eldontik mar elore, hogy utalni fognak vagy nem.
Ahogy masok is irtak csak legy onmagad hiszed a parod azert szeret mert olyan vagy amilyen. A tobbiek nem szamitanak.
A lenyeg, hogy mindig legyel kedves veluk akkor is ha ok nem azok, a ferjed is latni fogja ki tesz a jo kapcsolatert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!