Bunkó az ilyen leendő Após-Anyós? Hirtelen meghalt Apukám, de a vőlegényem szülei nem akartak eljönni a temetésre.
A temetés előtti napon az apja azt mondta nekem telefonon, hogy nem tekint engem családtagnak, ezért nem jönnek. Megdöbbentem, ezt nem éreztették velem soha az 5 év alatt. Évente max egyszer látogatunk Mo. -ra, de mindig tisztelettel beszéltem/viselkedtem velük a találkozások során. Azóta hallani sem akarok a leendő apósomról. Úgy gondolom, hogy gyáva ember, mivel ezt akkor mondta, mikor a padlón voltam. Ti mit tennétek? Beszélnétek erről a dologról vele? Hagynátok hogy a vőlegényem rendezze le a saját szüleivel ezt? Vagy nem foglalkozni vele többé, nem találkozni vele?
Tény,hogy a szüleink soha nem találkoztak a temetés előtt...bár nem is az elhunyt apumra mondta,hogy nem tekinti családtagnak,hanem rám.
Nagyon bunkók.
Normális ember ilyenkor igyekszik tartani a lelket gyereke párjában, nem belerúg ilyen otromba módon.
Nem tekint családtagnak? Nos, kultúrember nemcsak családtagjai szüleinek a temetésére megy el. Elmegy a szomszédja, utcabelije, kollégája közeli családtagjának a temetésére is.
Hat aposod a parasztokegalja, en nem beszelnek vele es valoszinuleg en sem hivnam az eskuvomre mert ugyebar nem csaladtag. Remelhetoleg a parod kiall erted de ha nem akkor sajnos meg az o szemeben sem vagy csaladtag.
Oke hogy ritkan jartok haza de megis csam a leendo menye vagy ergo mar csaladtagnak kellene hogy tekintsen. Remelem a parod helyre teszi de en tutira nem latogatnam ezek utan, semmi empatia nem szorult bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!