Hogy kedveltessem meg magam a vőlegényem szüleivel?
Kedves Kérdező!
Nem akarlak bántani, van elég bajod, csak az érdekelne,hogy ha ahol éltetek ketten a pároddal JÓL,BOLDOGSÁGBAN, MIÉRT költöztél VISSZA oda ahol már egyszer ROSSZ VOLT?
Nekem még ha fizetnének sem mennék vissza oda ahol egyszer már rosszul éltem.
Különben 15 évesen ki volt a gyámod?vagy megszöktél?Hogy élhettél hivatalosan a szüleidtől távol?
Költözzetek el.
A párod 26-27 éves lehet most, de nulla önállóság van benne, ráadásul még téged is a szülei nyakára költöztet.
Tényleg nem érzed, az milyen gáz már? :D
Nem tudom mit csodálkozol rajta, hogy nem kedvelnek. Szinte még gyerekként odaköltöztél a nyakukra, ami normális körökben nem elfogadott. De ha már így alakult, nincs mit tenni. De minek költöztél megint vissza egy olyan házba, ahol utálnak és pokollá teszik az életedet???
Ezzel azt fogod elérni, hogy el fognak marni titeket egymástól, és mehetsz egyedül a drága albérleteket keresni. Nem elég eljátszani a felnőttet, hanem valóban legyél az, és ha már ilyen fiatalon elvágtad a lehetőségét egy jobb és szebb életnek.
Szerintem sem volt jo otlet, vissza koltozni oda ahol utalnak. Sporolas miatt meg foleg nem, mert szerintem nem er ennyit az egesz, hogy kozben elvalasszanak titeteket, vagy tonkre menyjel idegileg.
Mi a ferjemmel, mi is fiatalon jottunk ossze(17), hiaba hitelekbe vagtuk magunkat (es most torleszthetunk evevig) de akkor sem kell idegosszeroppanast kapnom,vagy szetmennunk, anyosek miatt.
Szerintem talaljatok jobb megoldast ennel, minthogy vissza koltoztok olyan emberek nyakaba akik utalnak teged
Vagy, ha megsem tudtok elkoltozni, akkor tiszta lapokkal "jatszatok".
Ulj le anyosodekkal es mond el mit erzel, es szeretnel javitani a kapcsolotokon, mivel a fia parja vagy, hozza tartozol.
Itt ha csak itt kerdezgeted nem javul semmi. Beszelj a parod szuleivel nyiltan.
8#vtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!