Mennyi pénzt költötök ruhára egy hónapban?
Sziasztok!
Elmentem ma venni pár dolgot a Zaraba, mert ilyen nagyon márkás dolgokat egyelőre nem engedhetek meg magamnak, és csak egy pár dolgot szerettem volna venni az esős időkre. Vettem egy bakancsot, két ruhát, egy kabátot és egy zakót, és táskát és 190.000 forintot fizettem. Ez csak nekem tűnik nagyon soknak noname ruhakert? Régen nem emlékszem hogy ennyire sok lett volna a pénz amit ruhára kell kiadni.. ti mennyit koltotok erre/hó?
20/L
Nagyon koszonom a részletes valaszaitokat😊 Én is így fogom csinálni, kialakítok egy alapgardrobot és néha frissítem 1-1 dologgal.
A mell kirakas meg nem ertem hogy jön ide..
Huuh ez eleg sok pénz, ennyiből már dizájner táskát veszel.
De egyébként valóban eltud menni ennyi pénz ha nem leárazott dolgokat vásárolunk. Nem tudom amúgy mennyit költök havi szinten ruhákra, régebben évekkel ezelőtt mindig 20 ezret raktam félre egy hónapban és szigorúan e felett nem költöttem. Kb. 2 éve csinálom azt, hogy nem számolom, hanem megveszek mindent ami épp akkor tetszik és szükségem lesz rá az elkövetkező hónapokban. About You-ról szoktam leginkább vásárolni meg a MangoOutletből rendelek. Nagyon szeretem a ruhákat, évszakonként több felsőt, 2-3 nadrágot, cipőt táskát és kabátot vásárolok. Mondjuk szoktam nézni mindig az akciókat 15 ezernél többet nem költenék egy ruhára, csak ha tényleg nagyon tetszik és nem csak egy szezonra veszem.
27/N
42-es válaszoló vagyok még annyival kiegészíteném aki azt írja, hogy a kínai olcsó az hasonlítsa össze az árait a fast fashion boltok áraival, egyáltalán nem olcsó már a kínai. Én régebben nagyon szerettem a kínai üzleteket, valóban olcsóbbak is voltak, de aztán egyszer a ruhák anyaga és ránézetre a minősége miatt végleg elhagytam. Ma meg már nem is éri meg, a kínaiban is 12 ezer a műbőrdzseki meg a H&M-ben is. És azért van különbség ránézésre, tapintásra anyag és varrásminőségben. A Mango az elsőszámú üzlet amit szeretek, utána a Zara majd a Stradivarius, a H&M-nek szerintem sokszor nem olyan jó a minősége már. Imádom a divatot, nekem az öltözködés a hobbim. :)
Az ilyen Sinsay, meg hasonló kategóriás üzletek ruhái valóban nem a legszebbek, kb olyan a legtöbb mint a tipik kínai boltokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!