Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi pénzt költötök ruhára...

Mennyi pénzt költötök ruhára egy hónapban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elmentem ma venni pár dolgot a Zaraba, mert ilyen nagyon márkás dolgokat egyelőre nem engedhetek meg magamnak, és csak egy pár dolgot szerettem volna venni az esős időkre. Vettem egy bakancsot, két ruhát, egy kabátot és egy zakót, és táskát és 190.000 forintot fizettem. Ez csak nekem tűnik nagyon soknak noname ruhakert? Régen nem emlékszem hogy ennyire sok lett volna a pénz amit ruhára kell kiadni.. ti mennyit koltotok erre/hó?

20/L

2022. szept. 15. 18:38
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom a részletes valaszaitokat😊 Én is így fogom csinálni, kialakítok egy alapgardrobot és néha frissítem 1-1 dologgal.

A mell kirakas meg nem ertem hogy jön ide..

2022. szept. 16. 20:21
 42/52 anonim ***** válasza:
78%

Huuh ez eleg sok pénz, ennyiből már dizájner táskát veszel.

De egyébként valóban eltud menni ennyi pénz ha nem leárazott dolgokat vásárolunk. Nem tudom amúgy mennyit költök havi szinten ruhákra, régebben évekkel ezelőtt mindig 20 ezret raktam félre egy hónapban és szigorúan e felett nem költöttem. Kb. 2 éve csinálom azt, hogy nem számolom, hanem megveszek mindent ami épp akkor tetszik és szükségem lesz rá az elkövetkező hónapokban. About You-ról szoktam leginkább vásárolni meg a MangoOutletből rendelek. Nagyon szeretem a ruhákat, évszakonként több felsőt, 2-3 nadrágot, cipőt táskát és kabátot vásárolok. Mondjuk szoktam nézni mindig az akciókat 15 ezernél többet nem költenék egy ruhára, csak ha tényleg nagyon tetszik és nem csak egy szezonra veszem.

27/N

2022. szept. 17. 00:54
 43/52 anonim ***** válasza:
85%

42-es válaszoló vagyok még annyival kiegészíteném aki azt írja, hogy a kínai olcsó az hasonlítsa össze az árait a fast fashion boltok áraival, egyáltalán nem olcsó már a kínai. Én régebben nagyon szerettem a kínai üzleteket, valóban olcsóbbak is voltak, de aztán egyszer a ruhák anyaga és ránézetre a minősége miatt végleg elhagytam. Ma meg már nem is éri meg, a kínaiban is 12 ezer a műbőrdzseki meg a H&M-ben is. És azért van különbség ránézésre, tapintásra anyag és varrásminőségben. A Mango az elsőszámú üzlet amit szeretek, utána a Zara majd a Stradivarius, a H&M-nek szerintem sokszor nem olyan jó a minősége már. Imádom a divatot, nekem az öltözködés a hobbim. :)

Az ilyen Sinsay, meg hasonló kategóriás üzletek ruhái valóban nem a legszebbek, kb olyan a legtöbb mint a tipik kínai boltokban.

2022. szept. 17. 01:11
 44/52 anonim válasza:
100%
3 havonta, azaz minden évszak elején 30-40k. Ennek harmada-fele általában 1 pár cipő. Ez a max az alacsony gyakornoki fizumból. (21L)
2022. szept. 17. 13:57
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában visszafogtan magam. Eddig sem voltam egy impulzus vásárló, plázákban nagyon ritkán vásároltam, csak cipőt szoktam újonnan venni. Minden mást általában turkálókban szoktam. De mióta az élelmiszerárak az egekben, inkább úgy vagyok vele, hogy hordó a régi ruháimat. Sok év turkálózás alatt azért összegyűlt sok minden, van, amit alig hordtam azóta, de még mindig tetszik. Régebben is próbáltam olyan dolgokat venni, amikről tudtam, hogy tetszeni fog később is. A minőségre is figyeltem, hogy lehetőleg ne olyan anyagból legyen, ami kifakul, bolyhosodik, bár ezt néha nem lehet előre tudni, de azért vannak olyan anyagok, amikről tudom, hogy általában sokáig bírják.
2022. szept. 18. 16:53
 46/52 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azért járok plázákba, hogy nézegessem a lányokat. Ezért csajok, kötelező a melleket kitenni!
2022. szept. 18. 17:48
 47/52 anonim ***** válasza:
100%
Mivel van havi költségvetésem, így tudom, hogy átlagosan havi 14.000 forintra jön ki. De ebben van 2500 forintos turis póló is, meg 40.000-es bakancs is.
2022. szept. 28. 08:55
 48/52 anonim ***** válasza:
95%
Minél inkább látom a sok igénytelent magam körül, annál kevesebbet. Minek öltözzek ki, ha körülöttem a boltban mindenki büdös?
2022. szept. 28. 15:48
 49/52 anonim ***** válasza:
93%
Pont azért, hogy te ne tartozz közéjük. :D
2022. szept. 28. 16:49
 50/52 anonim ***** válasza:
93%
Így, hogy közéjük tartozok, már nem kell stresszelnem, hogy hozzámér vagy mögém áll a sorba. Gyakran büdösebb vagyok náluk. Hétvégén nem használok dezodort se. Azért fürdök, de dezodor nélkül így is büdös az ember.
2022. szept. 28. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!