Ti kb. mennyit költötök 1 hónapban kajára, ruhára, és egyéb szórakozásra?
-kaja kb 40e
-ruhát nem vásárolok minden hónapban, melóba céges ruhában járok, otthonra meg jó az ami már 2 éve megvan.
-egyéb szórakozás. mikor mennyi van hogy 0 van hogy 50e, attól függ mire van szükségem.
kaja: bevásárlás 40e, étterem 20e
ruha: 20-30e
szórakozás: 20e
Kaja/bevásárlás: 35-40 ezer
Ruha: Csak évente pár alkalommal veszek bármit, vagy megöröklöm és azt hordom.
Szórakozás: Néhány ezer, max 5 havonta, ebben benne van 1-1 mozi, vagy sörözés, ritka hogy nagyobb összeget kiadok.
Kaja 40-45 ezer (tömegnövelős, tele zöldséggel, gyümölccsel, hússal, hallal, magvakkal), szórakozás kb. átlagosan 5-8 ezer(egyetem mellett nincs sok időm, inni meg nem iszok, ruhát szeretek vásárolni, van is bőven... Szerintem arra éves szinten költök 100-130 ezret. Így havonta kb 10.
Havi 60-ból általában kijövök mindig kényelmesen.
Kaja és ital:havi 40eft
ruha: 0 ft, nem jut rá
szórakozás: 0 ft, nem jut rá
Ennivalóra kb. 70-80 eFt.
Kisgyermekkel egyedül élő anya vagyok. Speciális diétát tartok, így a napi 2.000 Ft reális még úgy is, hogy hét közben a kicsi nap közben az oviban eszik (az ovi díját nem számoltam ide).
Ruházat változó, de egy kisgyerek viszonylag gyorsan nő, évszakonként kell teljesen új, nagyobb méretű ruházat, cipő, még nem nagyon tudunk semmit több évszakon, netán éven át hordani, úgyhogy kettőnknek együtt átlagban 20 eFt/hó.
Szórakozás (programbelépők, kiállítások, gyermekvasút, koncert, 1-1 könyv vagy dvd, szülinapi buli stb) havi 15-20 eFt kb.
Összességében olyan 100-120 eFt-ot mondanék ezekre egy hónapban, de nem egyenletes eloszlásban (nyilván nyáron a program több, télen meg a ruházkodás drágább).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!