Ti kb. mennyit költötök 1 hónapban kajára, ruhára, és egyéb szórakozásra?
"itt mindenki "gyúrós" ételeket eszik vagy hogy megy el 1 kivétellel mindnyájatoknak ennyire félelmetesen sok pénz kajára?"
én nem vagyok "gyúrós", csak minőségi alapanyagokat veszek.
kaja: 30
ruha: nem veszek minden hónapban, nem tudom megbecsülni, erre megy el a legkevesebb, mert csak ezen tudok spórolni, hordom a régieket
kozmetikum:5-10
szórakozás: 5, néha egy utazás (évi párszor) belefér, ez lehet 20-50/alkalom, attól függ mivel és hova utazok
Kaja: 40-80k, attól függ mennyi a rendelés/étterem
Ruha: nem nagyon költök rá, alig van ruhám, de ami van az általában a drágább fajtából, így évekig tudom őket hordani, havi szintű kiadást semmiképp nem jelent.
Szórakozás, utazás: színház 10-15k, mozi 6-8k, buli/kocsma 25-40k, könyv 15-20k, utazás éves szinten két wellness (60-70k/alkalom két főre), egy városnézős nyaralás (kb 250k-ra jön ki egy hét repülővel, szállással, kajával két főre), egy tengerpartos/nézelődős nyaralás (nagyjából ugyanennyi), összesen havi nagyjából 50-60k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!