A fizetésed hány százalékát költöd magadra, úgy értem szórakozásra, ruhákra, mozira, könyvekre, éttermi vacsorára stb?
Ez a kérdéskör engem is érdekel, éppen most készültem kiírni egy hasonlót közvélemény kutatás céljából. Bár én úgy szerettem volna fogalmazni hogy a megkeresett pénz hány százalékát tudod megtakarítani havonta.
A válaszom kedves kérdező pedig: Ha a megélhetést nem számolom bele akkor néhány százaléktól kb 10 százalékig terjed. Ha beleszámolom a megélhetést is, akkor kb 75-80 között mozog, a többit megtakarítom.
Kb. 500 eFt nettóból nevelek egyedül egy kisfiút.
Havi kb. 180-200 eFt-ot tudok megtakarítani.
A többiből rezsi, autófenntartás, magánovi, étkezés, ruházkodás, kozmetikumok stb.
Minden hónapban jut könyvre, színházra, kirándulásra vagy egyéb programra változó mértékben, kb. havi 20-30 eFt ( legtöbb helyen pl. csak nekem kell belépőjegy még).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!