Mennyit költötök ruhára 1 hónapban/ 1 évszakban/ 1 évben? Amit meg is tartokok nem visztelk vissza. Pl 50 e/120 e/500 e
Változó. Most pl újra varrni készülök pl téli egyedi rövidnacit+hozzá bolerot. Alig 1200ft ból kihozom és egyedi.
Megjegyzem: Nem hobbi varrogató vagyok, ruhatervező szakon tanultam.
Precíz minőség alap.
Varrtam 5évvel ezelőtt egy elegáns táskát müanyag merevítéssel, mágneskapoccsal. Soha egy boltban vett táskám nem bírt ki pár hónapot nem hogy éveket xD
Azóta jobban szeretek magam készíteni dolgokat amik olcsobbak, minőségiek, strapa bíróbbak, egyediek és jó érzés amikor kérdezik hol vettem. ^^
23-N
Éves szinten max. 100k (de inkább kevesebb), hónapra nem igazán tudnám lebontani, van hogy 3 hónapig semmit sem veszek, máskor meg 30 ezret is elköltök egy hónapban.
27/F
"Hogy álljátok meg hogy nem csábultok el pl glamour napokon?"
Igazából azt se tudom, hogy mi az..
Amúgy nem járok sokat boltokba, csak akkor megyek, ha tényleg szükségem van valamire. Minek költsem a pénzt, ha épp úgysincs szükségem valamire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!