Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mennyit költötök ruházatra...

Ti mennyit költötök ruházatra egy évszakban/tél, nyár, tavasz, ősz/?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran vásároltok ruhát,cipőt,táskát?

Mennyi pénzt költötök erre?

Kort és nemet is írjatok!

Köszi!

2015. jan. 22. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

évente 2x indulok bevásárolni ruhákból,főleg zoknik,bugyik kellenek,amik hamar elhasználódnak,kb 20e Ft-ot költök/alkalom.cipő nem kell minden évben.nem is emlékszem mikor vettem új cipőt,vigyázok a cuccaimra és nem érdekel h divatos e,vagy sem.

N25

2015. jan. 22. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Ruhát turkálókban vásárolok.

Havonta egyszer megyünk túrni a férjemmel, 5000 Ft-nál többet még sosem költöttünk, pedig neki is veszünk mindig ruhát.

Bugyit, zoknit, boxert kb. félévente veszünk a kínaiban.

Táskát csak akkor veszek, ha tönkremegy, ami van. Utoljára 5 éve vettem, azóta is azt használom.

Cipőtéren elég finnyás vagyok, mert a kritériumaim összességének nem nagyon akarnak a cipők megfelelni: legyen bőrből kívül-belül, ne legyen benne bélés, a talpa legyen közepesen kemény, ne csússzon, ne legyen se teljesen lapos, se magassarkú (1-2 centis sarka legyen). Egyelőre ezeknek csak a bakancsaim felelnek meg.

Ékszereket ebayen veszek 2-300 Ft-okért. Ezeknek a gyakorisága változó, mert az utóbbi egy hónapban vettem kb. 10 ékszert (összesen nagyjából 2500 Ft-ért), de előtte másfél évig nem vettem semmit.

25L

2015. jan. 22. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Ha látok valamit ami tetszik megveszem... mindegy mikor, mindegy mennyibe kerül. Volt hogy minden nap vettem valamit, de most meg már fél éve semmit... változó.

29L

2015. jan. 22. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Az hogy mikor veszek ruhát nincs időhöz kötveaz hogy hol nagyon változó, szoktam rendelni neten sheinside és choices oldalakról, szeretem a jászai és nyugati környékén az ilyen kicsit hibás ruhákat áruló boltokat (Dorothy and Abby, Party 22) Ki lehet fogni nagyon jó ruhákat (Multkor vettem egy zara bőrnadrágot 3000Ftért volt rajta egy kis lyuk a varrásnál, megvarrtam és semmi baja) Téli, nyári leárazásakkor szoktam plázákban is vásárolni.. Meg az outletbe is kilátogatunk néha itthonra, meg ausztriába is. Mivel cipőmániás vagyok abból elég sok van, de nagyon vigyázok rájuk.. Táskám van kb 3db. Éves szinten mennyit költök ruhára azt nem tudnám megmondani. Kb 150e körül 19L
2015. jan. 22. 21:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én leginkább leárazásokkor vásárolok, ilyenkor a következő szezonra is probálok ruhákat venni pl. a téli leárazásokkor tavaszra is vásárolok.Vigyázok a ruháimra igy több éven át hordom őket. Van amit elviszek a varrónőhöz hogy alakítsa át. Nyári ruhából szerencsére van: azok mindig olcsóbbak nyár végén és ezért többet szoktam venni a leárazásokkor. Szoktam interneten is vásárolni,de inkább cipőt-táskát-kabátot. Cipőimet sajnos hamar eljárom,így nem tartanak sokáig márkától függetlenül. Táskáimat évekig hordom ahogy a ruháimat. Olyan 100-150.000 költök amikor vásárolok,de van amikor hónapokig nem vásárolok(teljes árban).

25/L

2015. jan. 22. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

Én kb minden héten veszek valamit, ami megtetszik. Nem kötöm sem évszakhoz, sem alkalomhoz a vásárlást. Mindig drága, márkás darabokat veszek, nem egyszezonos fazonokat, hanem örök darabokat.

28/N

2015. jan. 22. 23:48
 7/7 anonim ***** válasza:
69%

nincs sok ruhám, a fehérneműket gyűjtöm, abból havonta kb 20-ezerért veszek vegyesen márkásat és olcsóbbat, zoknikat leárazáskor, párszáz forintokért

farmert azt egész évben hordok, abból van kb 4 db/ év 5-6 ezresével

pólókat, pulcsikat évente 3-at, 4-et veszek, 3-5 ezer Ft körül/db

vékony pántos trikókat havonta 1-2-t veszek, azokat is egész évben hordom, és olyanban is alszok, 1000-3000 Ft/db körül

van 1-2 szoknyám és cicanadrágom, azok több évesek, nem is tudom mikor vettem, de nem márkásak

kabátom van egy vastag és egy vékony, a vékonyat tavaly tavasszal vettem 15-ezerért, az még jó lesz pár évig

a téli 40 ezer volt 6-7 éve, abból kéne már új, de nem találtam megfelelőt még

táskám 2 van, de nem tervezek újat, addig hordom őket, amíg bírják; ezek márkásak Levi's meg Adidas

cipőt azt évente 2-3-at veszek, most télre vettem egy bakancsot 35 ezerért, nyárra vannak tornacipőim vegyesen, azt nem tervezek újat, van egy sportcipőm, aki 4-5 éves, ahelyett kéne másik olyan 10-15 ezer értékben

24L

2015. jan. 23. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!