Van egy szoknyám, aminél eléggé átüt a bugyinak a vonala. Hogy oldhatnám meg? Nagyon gáz? :S
Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 21:12
1/18 anonim válasza:
Olyan bugyit veszel alá, ami varrásnélküli.
3/18 anonim válasza:
2-es,
az is átüt, ha nem varrásnélküli, és a ronda mellett még közönséges is. ;)
5/18 anonim válasza:
igen, elég gáz, barátnőm tangát vesz alá, az neki nem szokott látszani, de szerintem a tanga gusztustalan.
7/18 anonim válasza:
Nem értem mi gond azzal ha átüt... normális dolog hogy hordasz bugyit, nincs mit szégyellni rajta.
8/18 anonim válasza:
Nem túl esztétikus, ha átüt. Keress olyan bugyit, ami nem üt át, pl. tanga, meg néhány francia bugyi se látszik át, ha nem túl szoros.
9/18 anonim válasza:
vannak, olyan bugyik, amiknek van egy pici szára, mint a boxernak. Próbáld azzal ráadásul nagyon kényelmesek is!
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Nincsen tangám, sose hordtam, csak francia bugyijaim vannak.
#1: Az milyen az a varrás nélküli? :)
2014. máj. 21. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!