Lányok, nők! Leírnátok, hogy télen milyen cipőket, csizmákat hordtok, és hogy honnan szereztétek be őket? Illetve hány párat hordtok körülbelül ebben az évszakban, valamint mennyi a max. összeg amit kiadtok egy télen használatos lábbelire?
Van egy fekete magas sarkú boka csizmám, ami velúr, úgyhogy hóban nem szoktam hordani, ez ilyen téli alkalmi cipő.
Van egy sötétbarna térd alá érő nagyon meleg csizmám, azt általában csak akkor veszem fel ha hó van.
Van egy barna bakancsom ami egész meleg, ezt szoktam a tél legnagyobb részén hordani (kivéve ha hó van és eső).
És van egy fekete lapos talpú bokacsizmám ezt hétvégéken szoktam hordani ha elmegyünk valamerre, de ez inkább átmeneti, mert annyira nem meleg.
Az utolsó darabot idén vettem a többi az 2-3 éves.
Deichmannban, CCC-ben szoktam vásárolni és max 15000 Ft-ot adok ki egy cipő/csizmáért.
De a legtöbbet vagy tél végén veszem amikor leárazások vannak, vagy tél közepén amikor mérethiányosak vagy 1-2 db van belük és azért vannak leárazva úgyhogy olyan 8-9000 Ft körül megúszom mindig.. :)
20/L
Kielégültel a válaszoktól csizmafetisiszta Kérdező barátunk?
Tűsarkút nem írt senki,most Nehogy elsírd magad!-D
Acélbetétes bakancsot hordok, 9 éve megvan és még anno 13 ezerért vettem.
Ezenkívül van még egy két csizmám, de ezek közül az egyiknek most ment szét a cipzárja, a másik meg beázik, szóval ezeket nem nagyon hordom.
Nekem eléggé vegyes a történet. Van egy fekete bőr, közepes sarkú, 2 db nagyon hasonló bőr lovaglócsizma (egy mustàrsàrga és egy barna), egy bakancs, valamint egy vintage zöld short hunterem.
A feketét nagyon ritkàn hordom, leggyakrabban a bakancsot és a lovaglocsizmàkat, hóban, sàrban meg csak is a hunter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!