Testszínű, többször használatos szilikonos mellbimbó tapaszt hol tudok beszerezni Budapesten?
No, ez érdekes, én még nem tudok más véleményemről, csak a sajátomról.
1. Ez egy sokkal kisebb testalkatra készült dolog, mint a mienk, mert kínai. Tehát felhelyezve csak egy még nagyobb mellbimbót csinál (kidudorodva a pólón) - ahelyett, hogy beleolvasztaná a mell kerekségébe a mellbimbót és -udvart.
Szerintem ha valakinek kb. 60 cm a mell alatti bősége, akkor lehet jó. Én bár 160 cm magam vagyok, a csontvázam mell alatti bősége is több ennél, tehát nem jó.
2. A melludvarom se nagy, mégis alig takarja el. Ahhoz, hogy fennmaradjon, sokkal nagyobb méret kéne, hogy a melludvar környékén is tapadjon.
3. Ragadni ragad, csak a mellbimbó lerúgja a fentiek miatt.
Szóval nagyobb méret kéne, legalább 8-10 cm átmérőjű (nekem), másoknak meg szintén a saját méret!
A többiek mit mondtak?
Eddig fórumokon olvastam rossz véleményeket, mint pl. hogy elsőre még csak-csak fent marad, de az ígértekkel ellentétben egy használat után el is dobhatod. Többen panaszkodtak arra, hogy felhelyezni sem tudták (bár ez asszem a nem szilikonos változat, mert olyan is van).
Látványra nekem sem tetszik, de nagyjából nincs más választásom, mert az én méretemben nem gyártanak melltartót (vagy legalábbis nem találkoztam még ilyennel:))
Viszont elgondolkodtató, hogy bár nem találkoztam eddig sok véleménnyel, úgy túlzottan senki nem dicsérte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!