Mennyi a max. összeg, amennyit kiadtok pulcsira, felsőre?
Figyelt kérdés
1eFt? 10eFt? 30eft? stb.2014. aug. 25. 13:28
1/16 anonim válasza:
Azt hiszem, a legdrágább pulóverem olyan 3-4000ezer forintba került. Másnak ez olcsó, nekem drágának számít, úgyhogy kicsit sajnáltam érte ennyit fizetni. Végül nem bántam meg, mert a mai napig imádom. :)
2/16 anonim válasza:
4800-ba került a legdrágább, az tetszik; adtam ki 4500-at is egy másikért, az nem tetszik annyira, meg egyet vettem 2800-ért, azt nagyon szeretem
4/16 anonim válasza:
6000 de nem volt hosszú életű...
5/16 anonim válasza:
Felsőért 1-2ezret adok ki, max ha nagyon tetszik, akkor 3-4et, de általában ennyit már sajnálok. Pulcsiért 6-7et is hajlandó vagyok, de az legyen meleg, hogy ne fázzak télen.
7/16 anonim válasza:
A max amit kiadtam 10 fölött volt, nem emlékszem mennyivel mert sok-sok éve volt. Ma már max 2-3000-et fizetnék.
8/16 anonim válasza:
pólóra max 3, pulcsira pedig max 5 ezret
ennél többet csakis akkor lennék hajlandó kifizetni, ha az a felső teljesen tökéletes (nagyon tetszik, tökéletesen áll és jó minőségű)
9/16 anonim válasza:
Nadrág- max 5000, de már ennél is szívom a fogam
Póló- 1500-2000
Pulcsi- 3-4000, de ez már vastg, kötött kardigán/garbó
cipő- max. 20.000- ez kicsit több, de cipőn nem sprórolok. Ennyibe került a téli bőrcsizmám évekkel ezelőtt, még mindig hordom, soha nem ázott be, meleg, bírja a strapát, vissza is hozta az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!