Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi pénzt költötök ruhára...

Mennyi pénzt költötök ruhára egy hónapban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elmentem ma venni pár dolgot a Zaraba, mert ilyen nagyon márkás dolgokat egyelőre nem engedhetek meg magamnak, és csak egy pár dolgot szerettem volna venni az esős időkre. Vettem egy bakancsot, két ruhát, egy kabátot és egy zakót, és táskát és 190.000 forintot fizettem. Ez csak nekem tűnik nagyon soknak noname ruhakert? Régen nem emlékszem hogy ennyire sok lett volna a pénz amit ruhára kell kiadni.. ti mennyit koltotok erre/hó?

20/L

2022. szept. 15. 18:38
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

Te is a legrosszabb helyre mentél, a zara alapból egy túlárazott no name üzlet, sose értettem miért szeretik annyian, annyi pénzért amit ott elkérnek a ruhákért már márkásabb gyártóktól is lehet ruhát kapni.

A Sinsayben, Croppban pl. fele ennyivel megúsztad volna ha nem negyed annyival, és minőségben is ugyanazt kaptad volna.

Ha fast fashion boltokról van szó a Zara és a H&M kerülendő bolt, messzemenően túlárazott ez a kettő.

2022. szept. 16. 07:05
 22/52 A kérdező kommentje:
Sinsay dolgok külsőre azért elég cikik, meg ha olcsóbb is😊
2022. szept. 16. 09:06
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

Negyedévente költök a legszükségesebbre.

De magasról lesz@rom az öltözködést - én meztelenül vagyok szép!:)

2022. szept. 16. 09:31
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

Én bugyit, zoknit, melltartót kb. évente veszek és maximum 10.000 Ft-ból kijön.

Veszek 3 nadrágot kb. évente az max. 20.000 Ft.

Évente kb. 3-4 cipőt veszek, 25.000 Ft kb.

Felsőkért is évente 15.000 Ft-ot hagyok ott kb.

Kabátot nem szoktam évente venni, de az is max. 12.000 Ft és 3 évig minimum használom.

Ruhák, kiegészítők is 15.000 Ft.

Áltabán a New Yorkerbe, Hm-be, turkálókba és kínaikban vásárolok.

7-8 ezer Ft kb. 1 hónapra.

2022. szept. 16. 09:31
 25/52 anonim ***** válasza:
76%
Hogyha vn rá pénzed akkor vedd meg, ha nincs ne, ilyen egyszerű.
2022. szept. 16. 10:45
 26/52 A kérdező kommentje:
A másik kérdésem a korábban hozzaszolokhoz, akik ilyen kevésből meg tudjak oldani az oltozkodest: ti divatosan tudtok öltözködni ennek ellenére ? Milyen a stilusotok?
2022. szept. 16. 11:59
 27/52 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel a divat.

Egyrészt ez csak marketing dolog, lehet heccelni vele a népet, meg az emberek is tudják egymást bosszantani vele.

Másrészt új dolgot nemnagyon tudnak kitalálni. Olyan nincs hogy új divat, igazából a régiek ismétlődnek.

Aztán vannak elvetemült irányok is, pl. a drasztikus méretcsökkentés hosszába-keresztbe, ami még erkölcsi és egészségügyi kérdéseket is felvet, azon túl hogy értelmetlen és nem is praktikus.

Úgy látom, nagyobb szerepet kéne kapniuk a célszerűség, a praktikusság és a kényelem által vezette irányvonalaknak.

Mire is jó egy nyugatról behozott divatos ruhadarab vagy lábbeli, ha egyébként kényelmetlen, szorít, esetleg az anyagminőség is silány?

2022. szept. 16. 12:12
 28/52 anonim ***** válasza:
82%

24es vagyok.

Igen, általában elég divatosan feltudok öltözni, szeretem a letisztult ruhadarabokat.

2022. szept. 16. 12:26
 29/52 anonim ***** válasza:
96%
Nem nem tudok, inkább van értelmes megtakarításom, nekem ez fontosabb
2022. szept. 16. 12:27
 30/52 A kérdező kommentje:
Szerintem a megtakarítás IS fontos, de az is hogy hogyan néz ki az ember
2022. szept. 16. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!