Mennyi pénzt költötök ruhára egy hónapban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elmentem ma venni pár dolgot a Zaraba, mert ilyen nagyon márkás dolgokat egyelőre nem engedhetek meg magamnak, és csak egy pár dolgot szerettem volna venni az esős időkre. Vettem egy bakancsot, két ruhát, egy kabátot és egy zakót, és táskát és 190.000 forintot fizettem. Ez csak nekem tűnik nagyon soknak noname ruhakert? Régen nem emlékszem hogy ennyire sok lett volna a pénz amit ruhára kell kiadni.. ti mennyit koltotok erre/hó?
20/L
2022. szept. 15. 18:38
11/52 anonim válasza:
En januarban vettem egy bajancsot 40k-ert, marciusra szetvalt a talpa, javithatatlan, vissza is adtak az arat. Azon tul 8 polot vettem juniusban, osszesen 28 eft-ert. Talan meg egy cipot veszek iden es annyi.
190 ezret az utobbi 2-3 evben koltottem osszesen ruhara.
12/52 anonim válasza:
Decathlonbe vettem 6 ezerért egy sportcipőt, idén mást nem is vettem. Alsógatya, zokni lyukas, de úgyse látja senki, csak barátnőm. - egy mérnök
13/52 A kérdező kommentje:
Az alap problémám az, hogy ekkora mennyiségű ruha eddig kb 40-50 ezer Ft-ba került… eszméletlen
2022. szept. 15. 20:51
14/52 anonim válasza:
Miért, mennyit költesz bugyikra havonta? Meg zoknira? Nem viccből kérdem.
15/52 A kérdező kommentje:
Bugyit nem veszek havonta, zoknit sem, évente költők erre összesen kb 10-15 ezret?
2022. szept. 15. 21:02
17/52 anonim válasza:
Szerintem még nem volt olyan év, hogy 100 ezer elfogyott volna ruhákra, pedig 6-7 éve nem volt 10 millió forint alatt az éves fizetésem. Mindig is sajnáltam rá a pénzt, inkább költöm élményekre, egy ruha nekem nagyjából semmit nem ad a funckionalitáson kívül.
18/52 anonim válasza:
Biztosan nem vettél a zaraban ennyi ruhát 40-50 ért azért 400% is infláció nem volt, amúgy ha nem tetszenek az árak akkor irány a turkálo, kínai boltok ott 40 ezerből most is ki jött volna ez.
19/52 anonim válasza:
Csak akkor és csak azt veszek, ami kell. Kabátot utoljára 10 éve vettem, szerencsére nem hiztam ki. Zokni, fehérnemü 3 hónaponta van vásárolva, családban van varrónö, így évente 3 csomag zokni az évszakonként kibirja stoppolással az adott pár hónapot (fehérnemű esetleges szakadásait is átvarrják, így azt is kb évente egy-két alkalommal veszek). Nadrág kínaiból, póló, pulcsi turkálóból. Cípőt mostanában muszáj volt venni, sikerült az olcsóbbra rányúlni, de volt 8ezres is. Próbálok nem egyszerre megvenni mindent, akkor annyira nem feltűnő.
20/52 anonim válasza:
19-es vagyok. Hozzátenném, hogy zoknit és papucsot piaci árustól a török terméket veszem. Többi a kínaiból. Éves szinten kb 30ezret költök fehérnemüre, zoknira, papucsra, nadrágra, pólóra. (idén végre kaptam magamra rövidnadrágot, emiatt dobódott az átlag kiadásom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!