Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi pénzt költötök ruhára...

Mennyi pénzt költötök ruhára egy hónapban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elmentem ma venni pár dolgot a Zaraba, mert ilyen nagyon márkás dolgokat egyelőre nem engedhetek meg magamnak, és csak egy pár dolgot szerettem volna venni az esős időkre. Vettem egy bakancsot, két ruhát, egy kabátot és egy zakót, és táskát és 190.000 forintot fizettem. Ez csak nekem tűnik nagyon soknak noname ruhakert? Régen nem emlékszem hogy ennyire sok lett volna a pénz amit ruhára kell kiadni.. ti mennyit koltotok erre/hó?

20/L

2022. szept. 15. 18:38
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Egy fekete, fehér, sötétkék garbó kb. bármilyen színű nadrággal divatos télen.Nyáron ugyanez pólóval. Nem kell sok ruha a divatos kinézethez. Amúgy is inkább a klasszikus, letisztult vonalat szeretem, a csicsákat, neonszíneket nem. A márkát meg nem vagyok hajlandó megfizetni, volt 2 havi keresetemmel felérő Nina Ricci pulcsim, ami egy mosás után lett kuka, Ralph lauren rossz minőség szintén. Viszont volt kínai, amiről nem hitték el, hogy az Ázsiában vettem...
2022. szept. 16. 12:58
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem számít hogyan néz ki az ember. Nálunk a legprofibb IT-s mackónadrágban meg pólóbn jár dolgozni. Nem rúgják ki soha, mert kb ő viszi az összes projektet. Háza van, felesége is, azt mondta,totál lesz*rja hogy néz ki.
2022. szept. 16. 16:42
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább rendelni szoktam, kB 3 havonta 20k értékben. Most pont voltam a plázában és hihetetlen mennyire túlárazott. Ugyanezt a minőséget, online megkapom olcsóbban. Pl. most About youn fogtam ki nagyon jó akciókat.

A divat azért nehéz kérdés, mert nekem a mostani divat nagyon nem tetszik. H&M-ben pl. 2 fajta ruhát lattam, irreálisan kivagott/mini/szűk és slampos/oversized darabokat. Én a szép szabású, klasszikus darabokat kedvelem, semmit nem láttam ami tetszik. Vagy pl. Mangoban láttam egy pólót ami okes volt, 6000 Ft és olyan anyag ami fel év alatt tönkremegy.

Szóval szerintem ne a plázában próbálkozz, mert tényleg tularazott.

2022. szept. 16. 16:45
 34/52 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, nekem úgynevezett kapszulagardróbom van. Van pár jó minőségű alapdarabom, és ezeket kombinálom és ha valami elhasználódik, akkor pótolom.

Elég sok ruhát kaptam egy kolleganőmtől. Ebből sok minden nem tetszett, amit viszont megtartottam, azokat évek óta hordom. Közte volt egy csodaszép és nagyon meleg szövetkabát is, úgyhogy téli kabátra kb.10 évig nem lesz gondom. Szoktam vásárolni bolhapiacon is néha. Illetve nekem teljesen bejött a H&M, meg az emp.at.

Nem követem a trendeket. Minimál, sportosan elegáns stílusom van.

Évente 1, max.2 alkalommal frissítem a gardróbomat (ilyenkor valamilyen lábbelit is vennem kell) Amikor vásárolok, akkor 100 euró/vásárlásnál húzom meg a limitet.

2022. szept. 16. 17:03
 35/52 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező az a lényeg, hogy kirakd a melleidet, márha vannak.
2022. szept. 16. 17:06
 36/52 anonim ***** válasza:
100%

"Sinsay dolgok külsőre azért elég cikik"

Semmi ciki nincs benne, ott is ugyanúgy megvan a basic és elegánsabb vonal mint a zarának a stílusa. Ha boltban nem is de neten mindig szokott lenni.

A Zara akkor is messzemenően nagyon nagynak képzeli magát ahhoz képest. Ennyi pénzért már, S.oliver, Tom Tailor, Jack & Jones cuccokat lehet kapni.

2022. szept. 16. 17:09
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

Lassan a celebeken és a sznobokon kívül mindenki lesz@rja a divatot.

Én is.

Qrvára nem érdekel a divat, mert én úgy öltözöm, ahogy nekem tetszik, ahogy szerintem nekem jól áll - és abban is érzem magam nagyon jól!

2022. szept. 16. 17:36
 38/52 anonim ***** válasza:
80%
én meg csak két-háromnaponta fürdök. Senki meg nem mondaná rólam. Hónaljam bekenem reggel és lets go.
2022. szept. 16. 17:42
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
19-20-as válaszoló vagyok. Teszek a divatra. Lényeg, hogy nekem jó legyen, ne legyen diszkomfort érzetem valamiben, ami rajtam van. Mivel nagy méretű ruhákat kell magamnak vadászni, így mikor megtalálok egy jó pólót, azonnal lecsapok rá. Márkák nem érdekelnek, mert nem tudom megfizetni.
2022. szept. 16. 18:40
 40/52 anonim ***** válasza:
82%
Idén eddig 140 ezret költöttem ebben van: kb. 10 zokni, 2 harisnya, 4 bermuda, 1 short, 2 strandruha, 2 blúz, 2 nyári "rongyi" nadrág, 4 póló, 1 átmeneti kabát, 1 vastag kardigán, 3 leggings és egy ingruha
2022. szept. 16. 19:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!