Fiúsnak tartom magam mert férfi pólókban és pulciskban járok. általában feketében vagy ritkán kékben. ma az utcán azt hitték rám fiú vagyok pedig ennyire azért nem durva. mit változtassak a külsőmön hogy lányosabbnak és igényesebbnek tűnjek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 23:26
1/4 A kérdező kommentje:
bocsánat nem a fogyókúrákhoz akartam írni csak elnyomtam. 😭
2021. jún. 10. 23:27
2/4 anonim válasza:
Hosszú a hajad, vagy rövid?
Milyen a testalkatod?
Attól, hogy férfi pólóban,meg pulcsiban jár, attól nem lesz fiús...
3/4 anonim válasza:
Nőies ruhákkal lehet nőiesnek lenni. Női részlegen is vannak fekete és sötét ruhák, én is fiúsabban öltözök, és a szekrényem 80%-a fekete ruhadarabokkal van tele, ez van. De hosszú a hajam, meg sminkelek, meg az alakom nőies, így sose néznének fiúnak, ha akarnám sem :D
4/4 A kérdező kommentje:
vállig érő hajam van és duci vagyok de nem nagyon látta senki az alakom.
2021. jún. 11. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!