Melyiknél rakódik le kevésbé felesleg? Ha ritkán többet, vagy többször keveset eszek?
Figyelt kérdés
Félretéve a mit és mennyit. Mert természetesen egész napra nézve mértékkel mindkét esetben.2021. jan. 8. 21:58
1/4 anonim válasza:
Mindegy, csak legyen konzisztens. Azaz minden nap próbálj meg ugyanakkor és ugyanannyit enni, amíg beáll a metabolizmusod. Ami számít inkább, az a kalória.
2/4 anonim válasza:
1-es vagyok. Én követtem napi 5, 4, 3 étkezést is és ez volt a konklúzióm. Mind a három leosztással fogytam. Viszont mindig számoltam kalóriát és aktív életet éltem mellette. Étkezést csak nagyon ritkán hagytam ki, toltam el, igyekeztem óramű pontossággal enni mindig. Jelenleg napi ötször eszek.
3/4 anonim válasza:
Ugyanúgy diétázom, mint a fölöttem válaszoló. Nem számít mikor, hányszor eszel egy nap. Az egész napos bevitel számít. Ha deficitet tartasz akkor mindenképpen fogyni fogsz.
4/4 anonim válasza:
Dehogymem szamit. Sokszot keveset kell. Hiszen ha este eszel sokat akkor nem hasznalodik fel alvas kozben. Es mivel napkozbe ehezel ezert takarek uzemmodba kapcsol a szervezet ezert tartalekolni fog zsir formajaba
Szoval a ke ok amiert nem szabad egyszerre sokat enni, es tobbet ehezmi
- egyszerre nem tud a szervezet sok kaloriat felhasznalni ezert feleslegbe megy
- ha sokaig ehezel aztan bezabalaz akk szinten raktarotodik a zsir mert bekapcsol a szervezetbe a veszharamg h nincs kaja ezert mindent megment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!