Szokott lenni légszomjad, és nehezen kapsz levegőt, ha leginkább hasra híztál el?
Figyelt kérdés
Na meg keveset mozog, és férfi. Gondolok itt arra, hogy mi férfiak úgymond "hasból" veszünk levegőt. Ha még eszek is, gyorsan megtelik a hasam, és alig bírok mozogni úgy, hogy ne szuszognék. Tudom elég sok felesleg van rajtam, és most még itt a karácsony is. Nem tudom megállni, hogy ne egyek többet mint kellene, pedig tudom hogy utána kellemetlenül fogom magam érezni. Amúgy 175 centi vagyok, és 95 kg. Úgy 20 kilót kellene lefogynom kb, de vékony nem szeretnék lenni, meg nem is tudok, inkább kicsit izmosabb. Persze ahhoz meg sportolni kellene tudom. De így nehéz, hogy légszomjam van.2020. dec. 25. 00:08
1/8 anonim válasza:
A hasi hízás növeli a szívinfarktus kockázatát.
A légszomj már figyelmeztető előjel.
A túlsúly terheli a szíved.
2/8 anonim válasza:
Normális helyzetben nincs ilyen, de görnyedt ülésnél és evés közben (meg után!) bizony előfordul, hogy kétpercenként ki kell húzni magam, és venni egy-két mélyebb levegőt. Bár lehet, nálam kicsit jobb a helyzet, 182-höz vagyok 91-2-3- ki tudja, mennyi lesz még az ünnepek után. Viszont úgy képzeld el, hogy abszolút a hasamon van minden. És főleg az utóbbi évben híztam így meg.
3/8 anonim válasza:
Veszel vagy elmégy doktor bácsihoz van egy olyan készülék hogy pulsometer és meg méred az oxigén szintedet és jó lesz vagy nem .
4/8 anonim válasza:
Én 42 éves,176 cm magas és 121 kg vagyok.Csak akkor van légszomjam ha komoly fizikai munkát végzek,pl 4 emelet magasra vittem fel egész tábla osb lapokat,lépcsőn..Egyébként bármit csinálok nemigazán fáradok el.Ráadásul én még cigarettázok és iszok is.Az üzemorvos azt mondta legalább foggyak le 100kg alá,meg tegyem le a cigit,meg ne igyak annyi sört mert egyszer ebből úgyis baj lesz..
5/8 anonim válasza:
4-es bírom ezeket az orvosi intelmeket egyszer majd baj lesz belőle ?
Ennyi erővel azt is mondhatná ha így folytatja egyszer meg fog halni !
6/8 anonim válasza:
5 Igen..de tudom hogy igaza van.Max 85kg-nak kellene lennem.Hétközben sörözni,meg berúgni sem muszáj minden pénteken vagy szombaton,meg ugye dohányozni sem..Amikkel előidézem az egészségügyi problémák mihamarabbi megjelentét..De imádom a magyar konyhát,imádok zabálni,inni meg cigarettázni.Ezt csinálom 25 éve..úgysem változok már meg.Egyszer élek,de akkor úghogy nem vonok meg semmit magamtól amit szeretek..nem is fogok 70 évig élni,de nem is akarok.Aki meg addig akar,az éljen egészségesen,sportoljon,figyeljen,vigyázzon magára,
7/8 anonim válasza:
Ez az látod akik meg vigyáznak magukra azok meg abba halnak bele mikor jön a betegség hogy miért hát én vigyáztam magamra bió natur meg minden akkor meg miért ?
8/8 anonim válasza:
Csak az a baj kedves 4 es hogy mi, akik egeszsegesen elunk, mi fizetjuk majd a korhazi ellatasodat evekig, amikor felborul a cukrod, infarktus,agyverzes, vegtag amputacio, tobb honapos gepi lelegeztetes, tappenz!
A csaladodra nem gondolaz? Szuleidre? Gyerekeidre? Nekik nem jo h halalra zabalod, iszod magad. Nem kell megvonni semmit, ma mar annyi egeszseges alternativa vam! Komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!