Ha benne vagyok meg a kaloriadeficitben akkor ritkán ehetnek csokit vagy fagyit? Vagy nagyon hátráltatja a fogyást?
Nagyon ritkán, ha az adott napon belefér nem csak a kalórialimitbe, de a szénhidrát, és zsírértékbe is, akkor egy picit lehet. Az étcsoki jobb választás lenne, mint a tejcsoki.
Én egy hónap alatt kétszer bűnöztem a diétám alatt, egyszer ettem anyukám székelykáposztájából egy tányérral, ott egy picit a zsírt túlléptem, illetve egyszer bevágtam egy 13 dkg-os rizsfelfújt kockát baracklekvárral, de pont belefért mindenbe. Így is lement 5 kiló.
Persze, elég cukorszegény étcsokiból napi szinten éve sem hiszem, hogy képes bekavarni, de sokféle ember van. Az egyik cukrokkal is lefogy, a másik már attól nem fogy rendesen, ha keveset alszik (ezt ugyan nem értem, de többektől hallottam már), nemhogy a gyors cukortól, ami hormonálisan nem kifejezetten tesz jót a fogyásnak, finoman szólva. Persze a test ettől még nem tud a semmiből energiát csinálni...
A lelki negatív hatás sem mindegy, egy kis édesség sokat ronthat a fegyelmezettségen. Ki kell próbálnod, neked mi a jó s eldönteni, mi éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!