Terd rövidnadraghiz vehetek fel testszinű harisnyát?
Figyelt kérdés
Reggel meg hideg van azert gondoltam.a baratnőm ajanlotta nekem.2021. máj. 10. 06:02
21/49 A kérdező kommentje:
Köszi. Ma reggel igy tettem. Nem bantam meg
2021. máj. 11. 09:57
22/49 A kérdező kommentje:
Ma reggel felvettem..
2021. máj. 11. 09:58
23/49 anonim válasza:
Egy fotót azért szívesen látnánk róla...
24/49 anonim válasza:
Igazából azt látom, hogy te többször megkérded ezt, vagy mert annyira félénk vagy kimenni az utcára harisnyába vagy ez vmi fétis.
25/49 A kérdező kommentje:
Nem fetis inkább az elsö. Sok ember elöitélettel van sajna. Se többet akkor nem teszem. Elnézest
2021. máj. 11. 10:21
26/49 anonim válasza:
Pár idiótára nem kell figyelni. Én is találkoztam ilyenekkelm, buták nagyon.
27/49 A kérdező kommentje:
Azt hittem itt lehet tanacsot kerni. Velemeny nyilvanutani. Azert köszönöm megegyszer a velemenyeket tanacsokat
2021. máj. 11. 10:33
28/49 anonim válasza:
Na látod kérdező!
A nők is így csinálják, és ha mi nem követkük őket, akkor most egy kellemes élménytől lettél volna szegényebb.
Én hűvösebb időben bringázáshoz szoktam felvenni rövidnadrág alá.
Nem hinném, hogy azért mert férfi vagyok ezért egy számomra kényelmes egyedi érzéshez ne lenne jogosúltságom.
Végülis egy egyszerű ruhadarbról van szó, miért lenne nagy dolog?
29/49 anonim válasza:
Azt nem mondanám, hogy kényelmes a nylonharisnya, de ki-ki hordja vmiért.
De aki gyakran hord, az tudja milyent érdemes venni, ami nem rossz azért.
30/49 A kérdező kommentje:
Hat igazad lehet. Amugy tényleg jo érzes volt számomra is. Sokan nem lattak de nem tudom észrevette e valaki.
2021. máj. 11. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!