Tini lányok! Egy rövidnadrág (olyan ami csak comb tetejéig ér) egy testszínű nejlonharisnyával és convers cipővel rendben van a suliban? Ti már voltatok hasonlóban?
Ti mit gondoltok erről? Nem ciki?
(A convers rövidszárú és zoknit már nem vennék fel hanem harisnyával lennék a zokniban). 14/L
én rövidnacihoz nem vennék fel harisnyát. meg suliba nem is nagyon hordanék rövidnacit, tanárok nem nézik jó szemmel stb..
pedig amugy szerintem nincs abban semmi :D
inkább valami csini szoknyát vegyél fel és ahhoz oké a nejlonharisnya is :)
Sziaa! Én szoktam így járni suliba, egy fekete atlétával és esetleg egy kockás inggel szerintem jól néz ki, de ízlések és pofonok.:)
14/L
Ez eleg igenytelen kozonseges es ertelmetlen oltozet!
A pitcsankat nem mutogatjuk kozteruleten mert jo erzesu ember nem kivancsi ra!!!
Masodszor ha rovidgatyahoz meg hideg van akkor azt nyaron vesszuk fel es ilyenkor hosszut hasznalunk, azt meg nehezen hiszem el hogy egy hosszunadragod lenne.
Ez a legertelmetlenebb parositas amit le irtal.
Nem értem mit vannak egyesek így kiakadva. Itt nem az ő ízlésük a lényeg, hanem az, hogy a kérdező miben érzi jól magát. És ezért igazából a kérdés is fölösleges, Kérdező: ne mások elvárásainak akarj megfelelni, azt hordd, ami neked teszik! Ha akarod, akkor vedd fel testszínűvel, ne csak azért vegyél feketét, mert más azt mondta.
Én spec bordó harisnyával és fekete magasszárú Converssel vettem fel a magasderekú farmer rövidgagyámat (rövidnadrág nem egyendő p*csagatya). És a legkevésbé sem érdekel, hogy más mit gondol.
Legyen már annyi gerinc az emberekben, hogy lesz*rják más véleményét, és örülnek annak, ha önmaguk lehetnek...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!