Szerintetek jól mutat a rövidnadrág, testszínű harisnyával és egy szép magassarkúval?
A szoknya igen, de a rövidnadrág nem, az férfias! Ráadásul magassarkúval nagyon nem illik össze! Félig férfias, félig nőies megjelenés? Szerintem próbáld ki szoknyával! Hidd el sokkal kellemesebb lesz a megjelenésed!
(Egy konzervatív fiú.)
első válaszadó: shortra gondolt szerintem!
Amúgy szerintem a harisnyát mindenképp hanyagold,felesleges.. max ha zárt a magassarkú de én akkor se venném fel úgy:)
Én is farmershort-ba vagyok ma és nem fáztam..bár most szakad az eső és megyek boltba átvedlek,mert zárt cipő kell:)
szerintem minden a faznotól függ és hogy hova akarod felvenni:) pl egy farmershort vagy egy feketerövidnaci egy magassarkúval és egy magassarkú színével megyegyező csini fölsővel ( vmi ejtett vállú vagy pántnélküli, stb ) jó párosítás... vagy egy most divatos magasderekú rövidnaci, ahhoz illő, beletűrt csini inggel + magassarkú is szuper:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!