Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Terd rövidnadraghiz vehetek...

Terd rövidnadraghiz vehetek fel testszinű harisnyát?

Figyelt kérdés
Reggel meg hideg van azert gondoltam.a baratnőm ajanlotta nekem.

2021. máj. 10. 06:02
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%

#6-10 nem mindenki egyforma. Én családomban anyám és a húgom szinte csakis nylonharisnyát hordanak, én amikor tizen éves voltam, és kipróbáltam, mivel beszéd téma volt, adtak hogy próbáljam ki.

És bejött, nagyon szeretem, nekem is jobb, mint a zokni. Hidegben hordunk zoknit harisnya fölé, amúgy harisnyát.

2021. máj. 10. 10:42
 12/49 anonim ***** válasza:
70%

6!

Akkor a feleségem álomvilágból jött, ugyanis nekem is ő adott párat az övéi közül, később már én vettem magamnak.

Nekem nagyon komfortos érzést ad és kényelmes is.

10!

Lehet nem férfi viselet a nejlonharisnya, de anno a nadrág sem volt az a nők körében.

És hogyan lett szokványos? Egyre többen kezdték el hordani.

Ha utánna nézel már gyártanak férfi nejlonharisnyát csupán az ára még nem baráti és színte semmiben sem különbözik a nőitől.

Ezért egyértelmű, hogy nőit veszi mindenki.

Ami beszól azt meg kell ütni! Ez az én mottóm, és működik.

Ilyen golyóérettek miatt nehogy már úgy öltözzek ahogy nekik tetszik, csak azért mert férfinek születtem.

Ha nekem ez vált be és ezt szeretem, akkor viselem.

2021. máj. 10. 12:46
 13/49 anonim ***** válasza:
43%
Mert ez az egyetlen megoldás arra, hogy reggel hűvös van, délután meg meleg?
2021. máj. 10. 20:10
 14/49 anonim ***** válasza:
100%
13\ A nőknél is van úgy, hogy később, ha melegük van leveszik. Aki meg légkondis vagy hűvös helyen dolgozik, azt nem zavarja. Olyanok mint a mi családunk a harisnya az öltözék része, én csak nagy kánikulába nem hordom, de 30 fokig hordom, mert nem szeretek csupasz lábakkal lenni.
2021. máj. 10. 20:18
 15/49 anonim ***** válasza:
44%
És egy hosszú gatyát miért nem lehet levenni, majd a rövidet fel?
2021. máj. 10. 20:31
 16/49 A kérdező kommentje:
Csak egy ötlet volt. Meg szivesen kiis probalnam kivancsisagbol.a baratnöm eleg sokat hord harisnyat. Lehet ez is közre játszik
2021. máj. 10. 20:31
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
A hosszú nadrág sokkal több helyet foglal, mint a nylonharisnya. Ez zsebben is elfér.
2021. máj. 10. 20:49
 18/49 A kérdező kommentje:
Holnap revgel kiprobalom. Köszönök minden véleményt tanacsit
2021. máj. 10. 21:00
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Én télen hordok harisnyanadrágot rendszeresen, nekem az a kedvencem mint aláöltöző, de ilyenkor már nem, ha hűvösebb az idő akkor reggel akkor inkább egy leggingset veszek fel, és ha nem kell akkor meg le veszem.
2021. máj. 11. 05:19
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan vedd fel ha neked az jó, ne törödj mások véleményével.

Tedd azt ami neked jó.

2021. máj. 11. 09:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!