Terd rövidnadraghiz vehetek fel testszinű harisnyát?
Szakadt farmer alatt senkinek nem tűnik fel, hogy van-e alattad harisnya vagy sem, mivel relatíve kicsi felületen látszik ki a bőröd.
Ámbár ha térdnadrághoz veszed fel, akkor igenis látszhat hogy van rajtad harisnya. Ha nagyon fel akarsz venni, akkor ügyelj a tónusra, hogy nehogy túl barna legyen, vagy az ellentétje, túl világos. Én a helyedben nem vennék fel alá, nincs hideg reggel, de persze a te személyes döntésed.
Persze, a barátnőd ajánlotta... Ilyen nő csak az álomvilágban van.
Szerintem egyszerű! Ha borotválod a lábad felveheted, de ha nem szőrtelenítesz, akkor rohadt undorítóan néz ki.
Mondom ezt (harisnya fetisiszta) férfiként.
A barátnőd jobban tenné, ha inkább az ékezetek használatát, és a helyesírást tanítaná meg neked. 😊
És igen, bármilyen színű harisnyát is vennél fel, első pillantásra feltűnik mindenkinek (ha szőrös a lábad, akkor ne is próbáld mert borzalmasan fog kinézni).
Nőként tudom, hogy nincs olyan tónus, ami tökéletesen illeszkedne a bőr színéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!