Fiúként nem ciki, ha vékony testszínű harisnyában és rövidnadrágban megyek ma este buliba?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 16:41
1/24 anonim válasza:
már ne haragudj, de ennél gázabb már csak a szandál-zokni párosítás.
4/24 anonim válasza:
Minek neked harisnya? Engem is szorít,hát még téged "ott". Szerintem baromi kényelmetlen, és ne haragudj de nem állnék le harisnyás hapikkal.
5/24 anonim válasza:
Ugye ezt nem komolyan kérdezted?!
6/24 anonim válasza:
Ha meleg vagy akkor nem. Ha heteró akkor pedig ennél gázabbat ritkán tudnék elképzelni. Egyáltalán minek akarsz te rövidnadrágban futkozni?? tök hideg van...napközben is, este meg méginkább az lesz. a harisnya meg...hát ne haragudj, de ehhez nagyon nem tudok mit hozzáfűzni...szerintem ha jót akarsz magadnak akkor ne.
7/24 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
gáz...
9/24 anonim válasza:
Ha búza bárba mész, akkor tökéletes:D
10/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok búza. A barátnőmmel megyünk buliba, aki eddig mindig tolerálta a harisnyamániámat.
2012. ápr. 9. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!