Amíg a pitcsák a mi bakancsainkat hordják addig nincs gond vele.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
De ez gondolom az itt fröcsögőket nem zavarja mert részrehajlóak..
Miért lenne gáz? De most komolyan. Én nagyon szeretek magassrakúban lenni. Egyszerűen kényelmes, illik az "egyéniségemhez". Magabiztosságot ad. És "megérkeztem" érzést. 16 éves korom óta hordok ilyet. Nyilván először titokban, aztán egyre többet és többet. Egyedül szüleim előtt nem, mert ők rendkívül maradiak. De már mentem be munkahelyre is magassarkúban. Tök jó érzés. Ennyi. És rendesen hetero férfi vagyok. Többször volt barátnőm, házas is voltam (igaz még idejében elváltunk, de ennek ehhez nem volt köze, szerencsére gyerek nem lett). De szerintem nincs ebben semmi rossz. És lehet lepontozni meg mindent.
Nyilván nem a nagyon ribiset veszem fel, hanem valami szolidqabbat, de azt nagyon szeretem.
65/65
Ertem.
De mi lesz ha az utcán a dzúleidnek egyik ismeröse meg kat teged a nöi cipöben es azt elmondja a szúkeidnrk higy tegedva giukat nöi cipöben latott setslgatni?
Nem kesz ebböl ótoasi botrany otthon a szúkeid es te kózótted?
Illetve a mu kahekyrden az itt kevö nök es ott kevö gerfiak rrakciói mik voltak?
Nem jerdezték hogy mi a helyzet talán pont a jelmez balbbol jöttél es ez rajtad maradt?
Vagy mi volt a kollegáid reakciój?
Ilketvelenne meg kerdesem az hogy ugye ez kóztudott tény hogy anatiaikag a fergi es a nöi kab teljesen kúlónbózöek az sz ezt ugy ertem mig egy nöi lab ugy fejlödik ki hogy vekonyabb a kabfrjeik es a talpuk kesjenyebb jóvval a nöknek igy mivel a nöi cipöt ezekre az anatomiai nöi kabakra kesjenyebb talopal es jesjeby kab fej böséggel terveznek meg.
Es a te ferfi labaid mert ferfi vagy igy jóvval dzekesebb a káb talpböseged mint a nök zalp nösefe es jovval magasab a labfej mereteid ismint egy női labnak.
Es hidd el ez aszaknam ogy irtooedhs egetsegúgyi dzajemberjént isnerem a ferfi es nói lab kúlónbsrgeit.
Kerdesem az hogy fer el azon nöi lab meretekre hyarzott kabbeliben a te szekesrbb ferfi taload es stékesrbb bövenbb ferfimab fejed?
Nyilvan kívancsi vagyoknerre azert kerdezem ezt meg.
2024.márc.29. 20:37-es többé kevésbé olvashatatlan válaszhoz:
Aki csak ilyen olvashatatlan zöldséget tud írni arról én nem feltételezem, hogy egészségügyi szakember a láb anatómiáját tekintve. bár lehet, hogy tévedek, de aki szakember képes néhány bekezdést olvashatóan leírni. Ha meg magát leszbinek tartja szintén lehetne egy picit több esze, meg tanusíthatna picit több elfogadást. (ez csak mellékes megjegyzés).
Igen van egy kevés különbség a férfi és a női láb között, de ez csak annyit jelent, hogy nehezebben találunk megfelelő cipőt a nőiek között. De lehet találni. Akár a balerina fazont választom (szintén nagyon szeretem, mert szintén nagyon kényelmes), akár a magas sarkúak között keresgélek. De lehet találni kényelmeset, jól kinézőt.
Megtörtént eset (velem). Sikerült vegyek egy nagyon jól kinéző, nagyon kényelmes magas sarkú bokacsizmát vegyek szinte mindenhova abban mentem. De már kezdett csúnya lenni, megkopni stb. És kijött belőlem, hogy annak jól kell kinéznie, szóval bementem a cipőboltba nézelődni (nem mondom meg, hogy hova). Jött utánam az eladó csaj. "De uram, azok ott női cipők!" Erre válaszoltam: "Tudom, azt keresek." Akkor így kicsit odébb ment, de végig nézte, hogy mit csinálok. Egy idő után meguntam és szóltam neki: "most is magassarkúban vagyok" Majd ekkor kicsúszott a száján: "hú, tényleg, és még jól is áll..." ekkor rájött, hogy ezt nem kellett volna mondja, mert a feje átment vörös óriásba. Utána jött a "ne haragudj, véletlen volt stb. stb." aztán utána elkezdett nekem segíteni. És végül találtunk egy nagyon jót. Meg kicsit beszélgettünk, mert nagyon nyitott ovlt a dologra.
Sokszor csak azt tudtam csinálni, hogy itt bementem a boltba kipróbáltam, általában 41-42 között jók nekem a cipők. De itthon általában csak 41-ig árulják. És ha a 41-es éppen kicsi, de már majdnem jó, megrendelem ugyanabból a 42-est a neten, és ezek tökéletesek szoktak lenni.
És igen pont az amit a 67-es ír (2024. április 02. 09:07 ha közben törölnek valamit), ugyanez. Kényelmes, szép, magabiztosságot ad. Pont az az érzés amit a csajok szoktak leírni. De ugyanígy elképesztően jó egy vastagabb platformos sportcipő, vagy egy balerina fazon. Egy dolog amit nem szeretek és nem bírok a nyitott cipők (szandál, papucs stb. de azt se férfi se női kivitelben nem bírom).
Melóhely: egyterű irodában dolgoztam, de ilyen rohangálós munkakörben. Ami azt jelenti, hogy bementem kicsit matattam a gépen, és utána mentem el, ez akár naponta többször is. Csináltam egy kísérletet, hogy ki és mikor fogja megkérdezni a magas sarkú bokacsizmámat (őszi idő volt, egy pár éve) A harmadik napon a mellettem lévő asztalnál dolgozó csaj így oda jött. "Figyelj, jól láttam, hogy ma olyan csizmába jöttél, mint amilyen az enyém?" Ekkor mondtam neki: "meg tegnap is, meg tegnap előtt is ebben voltam." kolléganő "*-os szó, ez komoly? Mert eddig nem vettem észre".
És az utcán is csak nagyon kevés ember veszi észre. A legtöbb nem is látja, nem foglalkozik vele. 1-1 van aki észreveszi, megbámul és ennyi.
És rendesen hetero vagyok, van feleségem, amúgy ő is tud erről, és pont nem zavarja.
68/69
Igen is egézségúgyi szakember vagyok illetve mar csak voltam mert a gyogyithatatlan szem vetegsegem miatt eselyem sincsen dolgozni mar igy vegleg nyigdijazva lettem!de ezt te onna. A fotelodvan ulve biztosan jobban tudod nalmam!
Ketto csak kerdeseket tetfem fel mivel fura latvany az ha egy him nemü az utcan el jezd setalgatni tüsarkú kabbelikben a nai Magyarorszagon ez kozmegbotrankozrataat jellt a kegtobben ugy reagalnak es mutogatnak azon ferfire sot meg verest es neg gyilkolasi fenyegeteseket es szidalmajak is jap az illeto ferfi az utcan mivel ti illetve a ti szo akatt azt ertem akik ugye a fidesz kormanyra szavaznak ti ajarzatok ezt a rendszert hogy Orban kis kiralyotok kegyen hatalmon akinek ez az ó elveikkel ósste egyezthetetelen dolog.
En mondjuk mar ven vagyok de buszke vagyok arra higy soha azbeletemben nem szavaztam a fideszre de ugye sajnis a tobvseg dont amit ti a zobbseg calasztotok meg!
Engem nem erdekel ha fe noi cipot hotdasz movel a szidalmakat es az eketed kioltasara valo fenyegeteseket kizarolag neked kelm a nepptol az utcan elviselned akik ufye alltalaban kiabaljak hogy mocskos b.zi meg hasonlo dolgokat igy ha ez neked jol esik akkir egezsedre hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!