1/71 anonim válasza:
Szerintem a fazonjától függ. Van rendes heteró haverom aki néha felvesz éktalpú magassarkút mert szereti. Eleinte kicsit fura volt, de elfogadtuk.
2/71 anonim válasza:
Harisnyás férfi te írtad ezt ki?😅
3/71 anonim válasza:
Hát elég fura. Ehhez képest a tanga hordás pl semmi.
6/71 anonim válasza:
Nem, ha az 17. században élsz és francia nemes vagy.
8/71 Metionin válasza:
Engem aztán nem izgat, mindenki azt vesz fel amit akar.
9/71 anonim válasza:
Hát, utcára ne vedd fel inkább. Én max oda pillantanék, de ennyi, engem nem zavar. A Drag Queen-eket nagyon imádom egyébként. De szerintem lennének olyanok akik csúnyán beléd kötnének, esetleg meg is vernek. Mert olyan nagyon elfogadó és keresztény a mi országunk.
10/71 anonim válasza:
Na, az igazi vádligatyás férfiak megjöttek mint főbúzázók.
Ilyen kérdéseknél elkerülhetetlenek, csupán a “drága” moderátorok nem látják őket...
Szóval a kérdésre válaszolva, igen felvehetsz!
Ha kislányok felvehetnek férfi acélbetétes bakancsot, mondván hogy ez egy stílus, akkor te ezzel a magyarázattal simán megteheted.
Őket sem érdekli mások megvető véleménye, felveszik a bakancsot mivel úgy gondolják csak azért mert lánynak születtek és ezért nem viselhetik,de szeretnék nehogy már ne vegyék fel..
Akkor te is gondolkozhatsz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!