29.
Ha egy nő féri acélbetétes bakancsba van ami ugye roppat nőies megjelenés, na azzal szemben igenis reális a férfi magassarkú.
Milyen érzés? JÓ!
Amit adnak azt kapják.
Mellesleg ne ájulj el a nőktől, én már kiismertem őket, már nem tudnak rám hatással lenni.
De mint olvasom van aki még megkajálja a főztyüket...
"Milyen érzés? JÓ"
Sajnálom, hogy leragadtál az oviban. Egyébként meg nem hinném, hogy pont a férfi ruhát hordó nők szólógatnának be a női ruhát hordó férfiaknak. Inkább a beszűkült emberek tesznek ilyen, azok pedig a hagyományos norma szerint öltözködnek.
"Mellesleg ne ájulj el a nőktől, én már kiismertem őket, már nem tudnak rám hatással lenni.
De mint olvasom van aki még megkajálja a főztyüket..."
Beszoptad, mert nő vagyok. Hiheted, hogy kiismerted a nőket, de a valóság az, hogy csak egy elborult agyú és elfogult mimóza vagy, akinek általánosítgatás az oxigén.
37-es írja: "Csak egy selejt homokos vesz fel magas sarkút"
Hát, lehet, hogy neked ez a véleményed, de nincs igazad. Az, hogy te így látod, egy dolog. A tapasztalat az, hogy azok, akik mégis magassarkút vesznek fel, férfi létükre, nagy százalékban heterók és a nőket szeretik. Miért nem lehet felfogni, hogy van ilyen is??? És hogy nem mindenki meleg, aki kicsit is máshogy öltözködik. Amúgy is, a divat és a ruházat mindig változik. A magassarkú régen a férfiak viselete volt. Amúgy neked akkor köcsög az összes skót is, aki szoknyát vesz fel?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!