Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha egy fiú magassarkút...

Gáz ha egy fiú magassarkút vessz fel?

Figyelt kérdés

2020. júl. 17. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
0%
Az előbbi válaszom a 28.-ra reakció, természetesen.
2020. júl. 26. 14:14
 32/71 anonim ***** válasza:
0%
A 27-esnek meg: köszi, hogy észrevetted, hogy aranyos vagyok, ez is volt a célom.
2020. júl. 26. 14:15
 33/71 anonim ***** válasza:
64%

29.

Ha egy nő féri acélbetétes bakancsba van ami ugye roppat nőies megjelenés, na azzal szemben igenis reális a férfi magassarkú.

2020. júl. 27. 13:50
 34/71 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem is. Én csak az attitűdödet tartom megvetendőnek, ahogy a nőket képes vagy ócsárolni. Ezzel azok közé az idióták közé állsz be, akik ellen """küzdeni""" próbálsz. Milyen érzés?
2020. júl. 28. 00:18
 35/71 anonim ***** válasza:
0%

Milyen érzés? JÓ!

Amit adnak azt kapják.

2020. júl. 29. 19:33
 36/71 anonim ***** válasza:
0%

Mellesleg ne ájulj el a nőktől, én már kiismertem őket, már nem tudnak rám hatással lenni.

De mint olvasom van aki még megkajálja a főztyüket...

2020. júl. 29. 19:36
 37/71 anonim ***** válasza:
0%
Csak egy selejt homokos vesz fel magas sarkút
2020. júl. 29. 22:00
 38/71 anonim ***** válasza:
63%

"Milyen érzés? JÓ"

Sajnálom, hogy leragadtál az oviban. Egyébként meg nem hinném, hogy pont a férfi ruhát hordó nők szólógatnának be a női ruhát hordó férfiaknak. Inkább a beszűkült emberek tesznek ilyen, azok pedig a hagyományos norma szerint öltözködnek.

"Mellesleg ne ájulj el a nőktől, én már kiismertem őket, már nem tudnak rám hatással lenni.

De mint olvasom van aki még megkajálja a főztyüket..."

Beszoptad, mert nő vagyok. Hiheted, hogy kiismerted a nőket, de a valóság az, hogy csak egy elborult agyú és elfogult mimóza vagy, akinek általánosítgatás az oxigén.

2020. júl. 29. 23:06
 39/71 anonim ***** válasza:
100%

37-es írja: "Csak egy selejt homokos vesz fel magas sarkút"

Hát, lehet, hogy neked ez a véleményed, de nincs igazad. Az, hogy te így látod, egy dolog. A tapasztalat az, hogy azok, akik mégis magassarkút vesznek fel, férfi létükre, nagy százalékban heterók és a nőket szeretik. Miért nem lehet felfogni, hogy van ilyen is??? És hogy nem mindenki meleg, aki kicsit is máshogy öltözködik. Amúgy is, a divat és a ruházat mindig változik. A magassarkú régen a férfiak viselete volt. Amúgy neked akkor köcsög az összes skót is, aki szoknyát vesz fel?...

2020. júl. 30. 08:18
 40/71 anonim ***** válasza:
18%
Életemben nem láttam még férfit magas sarkúban heterot meg pláne
2020. júl. 30. 09:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!