11/71 anonim válasza:
14 (2020.07.19 15:29) Miért ne vehetne fel? Ahogy 13. írta (2020.07.19 13:03) ha a csajok felvehetnek bármilyen férfi cuccot legyen az cipő (akár acélbetétes), férfi ing, zakó, öltöny(!), nadrág bármi. Miért lennénk homo-k ha felveszünk egy magassarkút? Én teljesen normális hetero vagyok. Nem értem ezt a különbséget. Igen én fel szoktam venni és pont lesz... ki mit gondol. Én jól érzem benne magam. Van sok ami kényelmes. Más női cuccot nem veszek fel de a magasarkút, éktalpút, platformost szeretem.
12/71 anonim válasza:
Ha Magyarországon csinálod, az nem gáz, csak ott még nincs elég felvilágosult ember (nem liberálist írtam, de az is igaz lenne), akit ez nem zavarna. Egy normális világban az ember azt vesz fel, amit akar. De a magyarok olyanok, hogy szeretnek más emberek életében vájkálni, ebben lelik az örömüket, és ez egy támadási felület lenne. Az, ha valaki magassarkút visel férfi létére, nem teszi meleggé, ezt csak a tudatlanok képzelik. Nekem is van barátnőm, a nőket szeretem, és, mit ad Isten, én is viselek magassarkút. Nem Magyarországon... Sok férfi szeretné ezt, de elnyomják magukban, vagy más dologban teljesedik náluk ez ki, pl. támadják azokat, akik mégis viselik ezt. Most minek éljen az ember tagadásban és hazugságban, ez az egy életünk van... Tényleg, elég sok magyarnak kéne kicsit megtapasztalnia, milyen is az az élet, ahol hagyják élni az embert. Ha nem ártasz másnak, mit zavar ez bárkit is. Nem a liberális Nyugaton élek, alig pár száz kilométerre a magyar határtól csak...
13/71 anonim válasza:
Nem válik tőle melege de úgy fog ki nézni 😬
14/71 anonim válasza:
Egy igazi férfi se lesz férfias lányka ruhákba 😏
17/71 anonim válasza:
Törölték a válaszom, így mégegyszer leírom: a homobárban nem gáz, ha fellépsz traviként
18/71 anonim válasza:
Persze hogy törlik, a sértegetésed tartsd meg a férfi ruhát viselő lányoknak.
19/71 anonim válasza:
Férfiruhát? Azt azok mit vesznek fel, öltönyt? Nem hinném
20/71 anonim válasza:
Ha bûzi vagy vagy elmebeteg akkor nem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!