Majd én megválaszolom: mind a ketten azok vagytok, lol.
El kéne már jutni oda, hogy mindenki hagyja, hogy a másik azt hordjon, amit akar, a nélkül, hogy retardáltakat megszégyenítő módon beszólogasson neki. Ez főleg az 52.-nek szól (ha törlik, és megvaltoznak a számok, akkor sem magamra gondolok, nyilván :)), de az 51-es is tud nagyokat alakítani, csak nem annyire primitív a fogalmazásmódja, de a tartalom ugyanaz.
Mindenki azt hord amit akkar de ne
Lepődjön meg ha harisnyában meg magas sarkúban buzìnak nézik teljesen jogosan😂
Ennyi erővel az sem normális, ha egy nő öltözik ringyónak, de még mindig semmi joga senkinek az öltözködése miatt bunkózni a másikkal. Amúgy ezt a "hímringyó" dolgot te költötted bele, itt nem volt szó semmiféle ringyós öltözködésről, annyi volt hogy magassarkú, az meg lehet akármilyen. Ugyanúgy visszafogott, mint ahogy "ringyós".
Egyébként meg, mielőtt te bárkit is elítélnél, nézd át inkább a helyesírási szótárat.
52!
Én lennék az primitív kommentelő akire gondolsz...
Annyit elárulnék,hogy a stílusom igazódik az itt jelenlévőkéhez, mivel több szemilyiséggel rendelkezem így most úgy gondoltam ezekhez a primitív stílus illik.
Utólagos engedelmeddel én így gondolom helyesnek.
Ami a témát illeti, a közös ellenségünk még mindég nem adott hangot arra a kérdésemre,hogy ha egy magassarkút viselő pasi meleg akkor egy férfi acélbetétes bakancsot viselő nő vajon milyen beállítottságot sugall első blikkre?
A hallgatására annyit mondanék,hogy bele egyezik abba hogy ezek a “nők” is homárkák...
Így viszont nincs miről írogatnunk a közeljövőben mert egyenlő az egyenjogúság.
Nem, én primitív alatt a "két és fél pipás" felhasználóra gondoltam, nem tudom máshogy leírni, százalékok nincsenek, a sorszám meg változik a törlések miatt.
"Szóval ha már nemtudsz ész érvet felhozni arra , hogy egy férfi miért öltözik bûzinak"
Már ne is haragudj, de arra, hogy nem csesztetünk másokat az öltözködése miatt mi a jó büdös francnak érv? Nem elég alap neked, hogy bunkó idiótanak lenni nem király?? :) Nem, és kész.
A helyesírásodra azért tettem meghegyzést, mert itt az ideje, hogy magadat vizsgáld felül, ahelyett, hogy másokat próbálsz lehúzni.
*megyjegyzést, pardon
Mielőtt egyenlőségjelet tennél közénk: én félrenyomtam, te viszont szimplán nem tudod, hogy kell irni a szavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!