Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha egy fiú magassarkút...

Gáz ha egy fiú magassarkút vessz fel?

Figyelt kérdés

2020. júl. 17. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
100%

Még öltönyt is igen.

Nézd csak

[link]

És itt is sokan vannak:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Tehát a nők között is bûzi vagy elmebeteg, igaz? “Kedves” 20-as.

2020. júl. 21. 19:09
 22/71 anonim ***** válasza:
36%
Nőn nem nehéz ki hülyén a férfi póló 😃
2020. júl. 21. 20:00
 23/71 anonim ***** válasza:
100%
A 22-esnek... Hát, láttam már nőn olyan férfiholmit, ami nagyon rosszul állt neki. És hidd el, van olyan női holmi, ami egy férfin sem néz ki rosszul. Jó, ehhez az kell, hogy az a férfi is normálisan nézzen ki, nem egy 200 kilós sörivó barom... Nekem pl. nagyon jól áll az olyan nadrág, amit a női részlegen vettem. És bármennyire is hihetetlen, még a női cipők is jól állnak rajtam. Csak a te gondolkodásmódodhoz ez nem illik, nem passzol, így rögtön leszólod az ilyet. Nincs ezzel baj.
2020. júl. 22. 08:09
 24/71 anonim ***** válasza:
100%

22.

Ez attól függ milyen szemléletnódú ember mondja a véleményt.

Te részrehajló előítéletes vagy mi másképp közelítjük meg,

2020. júl. 22. 09:19
 25/71 anonim ***** válasza:
90%

Mindig lesznek, akik leszólnak, akármelyik nemű is vagy, és akármit veszel fel. Még az itt megjelent felvilágosultnak tűnő alacsony százalékú egyén is, aki a frusztrációját azzal tölti ki, hogy a másik oldalon fikáz, azaz rendszeresen szókogat ve nőknek, akik férfias ruhát viselnek. Kicsit sem részrehajló, lol.

Lényeg: vegyél fel azt, amit szeretnél, nem szabad a negatív, befásult emberekkel foglalkozni. Bár sajnos Magyarországon van elég sok.

2020. júl. 26. 08:42
 26/71 anonim ***** válasza:
45%
*akármilyen nemű
2020. júl. 26. 08:42
 27/71 anonim ***** válasza:
0%
Annyira aranyos ahogy a 25 os védi a homokos fiukakat akik magassarkút hordanak😬
2020. júl. 26. 12:15
 28/71 anonim ***** válasza:
56%

27.

És még azt sem veszi észre a 25-ös hogy akit részrehajlónak nevez az pont ez egyenlőségért küzd és azért fikázza a férfi ruhát viselő nőket hogy ők is megkapják a magukét ne csak a női ruhát viselő fiúk.

2020. júl. 26. 13:40
 29/71 anonim ***** válasza:
39%

Úgy idióta ahogy van ő maga mondta hogy az egy elsőségért küzd erre normálisnak tartja ha egy férfi magas sarkút vesz fel de ha egy lány farmert vesz fel az szerinte bûzi xD

Holis az egyenlőség akkor?😂

2020. júl. 26. 14:12
 30/71 anonim ***** válasza:
22%
De, pont ezt vettem észre :) Ez attól még részrehajlás, akáhogy is szépíted. Óvodás tulajdonság a saját sérelmed miatt másokat fikázni.
2020. júl. 26. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!