40-es, Magyarországon nem is fogsz, az utcán nem. Ezt én odahaza nem csinálnám. Felvilágosultabb helyeken meg le se szarják, ki mit visel az utcán.
2020. júl. 30. 09:30
42/71 anonim válasza:
Ottmár biztos megszokták a búzikat:(
2020. júl. 30. 09:43
43/71 anonim válasza:
Nem, ott csak hagyják élni az embert. Kicsit más, jobb. Lehet az életet valóban élvezni... Ezt, tudom, nagyon nehéz odahaza felfogni... Nézd, én nem iszom, nem cigizem, nem drogozom, nekem ez jön be. És van barátnőm, ő is tudja ezt.
2020. júl. 30. 09:48
44/71 anonim válasza:
Ittis hagyják élni az embert csak mi röhögik a nőies "férfiakat"😏
2020. júl. 30. 12:52
45/71 anonim válasza:
Fura fogalmaid lehetnek az élni hagyásról. Egyszer élj (dolgozz, tapasztalj, stb) kicsit külföldön, rájössz, ég és föld a kettő...
Szeretném látni, hogy a férfias nőket is kineveted-e...
2020. júl. 30. 13:04
46/71 anonim válasza:
38.
Igazad van, megleptél, pont olyan paréj a stílusod mint az olyan fiúkáké akikre gondolsz..
39.
Parasztokkal nem érdemes foglalkozni, ők élnek a maguk kis világukban..
Persze a férfi acélbetétes bakancsot viselő selejt homokos kislányok már nem okoznak meglepetést mert megszokta a látványuk. Ha látnak majd férfin magassarkút akkor azt is megszokják a kis konzervatív agyukkal.
2020. júl. 30. 17:07
47/71 anonim válasza:
Kit érdekel nőkőn a bakancs te selejt? Ezzel magyarazod hogy férfiként magas sarkúban rohangálsz?😂
2020. júl. 30. 18:28
48/71 anonim válasza:
Szóval szerinted ha egy csaj bakancsot vesz fel az meleg de ha férfi vesz fel magasarkut az normális és még te nevezel mást részkehajlonak a saját logikádba buksz bele te férfiak szégyene 😆
2020. júl. 31. 09:05
49/71 anonim válasza:
#46, magadat teszed nevetsegessé, ha más stílusát kifogádolod. A homofób egyén mellett te vagy a másik, akinek a legundorítóbb a stílusa. Taps, taps.
2020. júl. 31. 16:36
50/71 anonim válasza:
49.
Felfogtad te miről írsz?
Egy pasi magassarkút vesz fel az homár, ellenben egy nő férfi acélbetétes bakancsban kecses és nőies amúgy rendben van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!