Ti szoktatok magassarkút hordani?

Én hordok mindennap, mert a munkám is megköveteli meg szeretem is. De nem dicsekszem vele burkoltan és nem fikázok gusztustalanul másokat, hogy milyen tramplik, mert mondjuk edzőcipőben vagy balerinában járnak. Aki ezt teszi, annak valóban kisebbségi komplexusa van, ffi meg ne pofázzon ebbe bele, nem a ti egészségetekről van szó.
Nem vettem észre egyébként, hogy extrém módon megnéznének (igaz, elegáns cipőim vannak, nem sarokra valók), aki szép, az egy balerinában is fel fog tűnni a pasiknak.

25!
Egy férfi ne pofázzon bele mert a ti egészségetekről van szó..
Oké!
De akkor miért vagy annyira buta,hogy a munkád miatt veszélyezteted az egészségedet??

#26, álmodik a nyomor...Írd meg inkább a matekházit holnapra, mert Marika néni haragudni fog.
#28, egyrészt abszolút semmi közöd hozzá, miért végzem azt a munkát, amit. Másrészt rohadtul nem ugyanaz egyenruha részeként hordani valamit (mert az nem kívánságműsor), és a szabadidőben is, mikor nyugodtan vehetne fel valaki kényelmes cipőt (de helyette nem teszi, és lenézi azokat, akik mernek olyat hordani). Harmadrészt meg képzeld, 4-5 centist veszek fel általában, ami egyáltalán nem káros, kapaszkodj meg (a teljesen lapos szandik pl azok ugyanúgy, mint az emeletes tűsarkúak). Szóval továbbra se magyarázzál itt ffiként, hogy mit kéne a nőknek hordani. Én sem pattogok, hogy milyen gáz a tapadós nacika meg jajj, miért nem jár minden pasi mindig öltönyben, elvégre az a férfias, sőt csakis az tekinthető igazi ffinek, aki azt hord. Nem. Ahogy a nő sem attól nő, hogy tönkreteszi a lábát.

29!
Elég nagy az egód , de annál kisebb az eszed..
Semelyik munkahely nem ér annyit hogy tönkretedd az egészséged, tehát nem kéne egyenruhába parádézni senki kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!