Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti szoktatok magassarkút hordani?

Ti szoktatok magassarkút hordani?

Figyelt kérdés
Én szinte csak magassarkút hordok, abból is a 10cm körülik a kedvenceim. Nekem ez kényeslem, a sima cipőket már nem szeretem, így ahova csak tudok magassarkúban megyek, így rendszeresen kapok megjegyzéseket. Gondolom azért mert eléggé szemet szúr ez az embereknek. Mi erről a véleményetek? Igaza van az embereknek, hogy nem kéne ilyet hordanom? Ti szoktatok magassarkút hordani?

2020. márc. 1. 17:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
69%
Trampli vagy te, kedves nem tudom hanyadik válaszoló. Normális nő nem jár olyan majommal, akinek a fétise fontosabb a nő egészségénél. Nézzél már egy két tanulmány, hogy milyen káros hagásai lesznek idővel! Láttam én már "csak magassarkúban tudok járni, vezetni, futni létezni" nő lábát. Utána meg lehet menni műtétre, amit vésővel lekalapálják a bütyköt.
2020. márc. 2. 11:09
 22/30 anonim ***** válasza:
18: Trampli lehet valaki magas sarkúban is :D És anélkül is lehet, hogy nem trampli. Nem ezen múlik.
2020. márc. 2. 11:09
 23/30 anonim ***** válasza:
Kérdező szerinem kisebbségi komplexusod lehet ezert hordasz magasat,nem?
2020. márc. 2. 11:50
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
A tramplik eleve nem adnak az igényességre tehát nem is vesznek fel magassarkút, ők maradnak a bakancsnál és a lapostalpúaknál még akkor is ha a helyszín megkívánja.
2020. márc. 2. 15:26
 25/30 anonim ***** válasza:

Én hordok mindennap, mert a munkám is megköveteli meg szeretem is. De nem dicsekszem vele burkoltan és nem fikázok gusztustalanul másokat, hogy milyen tramplik, mert mondjuk edzőcipőben vagy balerinában járnak. Aki ezt teszi, annak valóban kisebbségi komplexusa van, ffi meg ne pofázzon ebbe bele, nem a ti egészségetekről van szó.

Nem vettem észre egyébként, hogy extrém módon megnéznének (igaz, elegáns cipőim vannak, nem sarokra valók), aki szép, az egy balerinában is fel fog tűnni a pasiknak.

2020. márc. 24. 12:25
 26/30 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó elég hatarozottnak tünsz,pedig illene hozzad 1prostis tüsarkú csizma,plusz 1ostor a kezeidbe...
2020. márc. 24. 12:46
 27/30 anonim ***** válasza:
26-os ez jó volt!!!😃😃😃😃
2020. márc. 24. 12:49
 28/30 anonim ***** válasza:

25!

Egy férfi ne pofázzon bele mert a ti egészségetekről van szó..

Oké!

De akkor miért vagy annyira buta,hogy a munkád miatt veszélyezteted az egészségedet??

2020. márc. 24. 14:36
 29/30 anonim ***** válasza:

#26, álmodik a nyomor...Írd meg inkább a matekházit holnapra, mert Marika néni haragudni fog.

#28, egyrészt abszolút semmi közöd hozzá, miért végzem azt a munkát, amit. Másrészt rohadtul nem ugyanaz egyenruha részeként hordani valamit (mert az nem kívánságműsor), és a szabadidőben is, mikor nyugodtan vehetne fel valaki kényelmes cipőt (de helyette nem teszi, és lenézi azokat, akik mernek olyat hordani). Harmadrészt meg képzeld, 4-5 centist veszek fel általában, ami egyáltalán nem káros, kapaszkodj meg (a teljesen lapos szandik pl azok ugyanúgy, mint az emeletes tűsarkúak). Szóval továbbra se magyarázzál itt ffiként, hogy mit kéne a nőknek hordani. Én sem pattogok, hogy milyen gáz a tapadós nacika meg jajj, miért nem jár minden pasi mindig öltönyben, elvégre az a férfias, sőt csakis az tekinthető igazi ffinek, aki azt hord. Nem. Ahogy a nő sem attól nő, hogy tönkreteszi a lábát.

2020. márc. 24. 16:14
 30/30 anonim ***** válasza:

29!

Elég nagy az egód , de annál kisebb az eszed..

Semelyik munkahely nem ér annyit hogy tönkretedd az egészséged, tehát nem kéne egyenruhába parádézni senki kedvéért.

2020. márc. 25. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!