Milyen érzés magassarkút hordani? Gondolok itt a 10cm-nél magasabbakra. Nekem nagyon tetszik a látvány, de érdekel a nők mit éreznek. Nem, nem fogom kipróbálni.
Minden nap kizárólag 12 cm feletti magassarkút hordok, de kényelmes platformos fazonokat. A tűsarkútól kiráz a hideg.
Ugyanolyan természetességgel járok benne, mint más a tornacsukában.
Rengetegszer látok olyan lányokat az utcán, akik feleakkora (!!!) sarokkal totyognak szakadó hóban a jeges utcán, és olyan fejet vágnak, mintha meg akarnának halni. Én az ilyeneken csak röhögni tudnék, vagy megbotránkozni azon, hogy aki normális időben sem tud teljes magabiztossággal magassarkúban járni, az miért lép vele utcára a tél kellős közepén?!
Nekem a legmagasabb amit felvettem az 7 cm-es volt. Nem tudtam benne járni rendesen.
Egy másik kicsit alacsonyabb sarkú ami rajtam volt kidörzsölte a lábam. Szóval nem kényelmes.
Pocsék, nagyon hamar fájdalmat okoz. A platformos cipőket én nem számítom rendes magassarkúnak, hatalmas könnyítés. Ha ilyen cipőt rendelek mindig kivonom a platform magasságát a sarokéból, és pont annyira kényelmes mint egy hasonló sarokmagasságú cipő.
Platform nélküli 10+ osban max férfiba karolva tudom megtenni a kocsi-étterem-kocsi távot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!