1/11 anonim válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
Mondkét link nagyon jó.Ezek szerint hetero vagyok:)
2018. dec. 8. 22:47
3/11 anonim válasza:
Annak aki nem vega :D... Én nem veszek sem bőrt sem szőrmét és sajnos az az egyetlen tartós cucc a piacon. De én választottam szóval 'evvan
4/11 A kérdező kommentje:
Azt is tiszteletben kell tartani.
2018. dec. 8. 23:06
5/11 anonim válasza:
Nekem tetszik.
De ma már a műbőr is sokkal jobb minőségű mint évekkel ezelőtt.
6/11 A kérdező kommentje:
Sajnos az akkor is környezet szennyező műanyag.
2018. dec. 8. 23:37
7/11 anonim válasza:
Tetszik, de csak a mű és a legtöbb amit az utcán látsz mű.
8/11 anonim válasza:
Nekem nem, kegyetlennek tartom ezt az iparágat (is). Pedig volt lehetőségem egyszer viselni egy igazi vintage bundacsodát, de pár perc után undorodva vettem le magamról. Nagyon nem az én világom.
9/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. A szőrmét, mint divatcikket, a gazdagság szimbólumát fel nem venném, és a páromon sem nagyon viselném el. Legfeljebb egy déli-sarki kiránduláson.
A bőr meg nem igazán kényelmes, azért nem kellene. Nem tartom szexinek sem, ezért nem venném szívesen ha a partnernőm ilyent hordana.
Pedig tisztán hetero vagyok, még nyomokban sincsennek bennem homo vonások!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!