Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek tetszik a Mayo chix márka?

Nektek tetszik a Mayo chix márka?

Figyelt kérdés

Szerintem vannak nagyon szép ruhák ott, egy csomó első látásra szerelem...

De most kaptam egy télikabátot onnan és legszívesebben fel sem venném...

2018. nov. 29. 20:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem, túl giccsesnek tartom.
2018. nov. 29. 20:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Unokanővérem volt Mayo chix mániás, aminek hatására megörököltem a ruháit. Tényleg nagyon giccsesek, fényesek, nagy felirattal és csillognak. Persze van kivétel. A pólókat nem szeretem, viszont a pilcsikat hordtam egy időben.

Az átmeneti kabim is onnan van. Vajszínű hosszított bőrkabi, amiről leszedtem a szőrt, mert azt túlzásnak tartottam. Ettől függetlenül én szeretem a kabikat és a pulcsikat.

2018. nov. 29. 20:47
 3/11 A kérdező kommentje:

Van, ami nem giccses...

Ezt a kabátot kaptam:

[link]

Nekem nagy az S-es és mintha 5 évvel ezelőtti lenne a kabát.

2018. nov. 29. 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik ez a kabát.

Maga a márka amúgy nagyon megosztó számomra. Van ami tetszik, van ami túl giccses. Viszont szerintem némelyik darab a minőségéhez képest túl van árazva.

2018. nov. 29. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a giccs jut eszembe róla. Van hozzánk közel boltjuk, szoktam időnkénti nézi a kirakatot, de többnyire úgy vagyok vele milyen szép lenne ha nem lenne ez/az/amaz rajta, mert így egyben gyakran sok. Lehet vannak jó ruháik is, tényleg csak a kirakott cuccokat nézem meg utcán ha kiböki a szemem a strasszos Mayo Chix szöveg valaki ruháján.

Én inkább szövetkabátot szoktam hordani, úgyhogy annyira nekem se tetszik a kabát. De nem annyira rossz, hogy mondjuk az utcán feltűnne ha valaki ebben sétál el mellettem.

2018. nov. 29. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Mondjuk ez a kabát szerintem pont nagyon csinos. Bár ha elképzelem hogy ott virít a hátán a méteres Mayo Chix logó, máris kevésbé tetszik :D
2018. nov. 29. 23:05
 7/11 anonim ***** válasza:
12%

Sok izléstelen sablon ruhadarabjaik vannak.

Az amit linkeltél se tetszik - tipikus semmilyen hurkásan varrott zsák kabát.

Az emberek nagy része sablon, semmilyen stílusuk van - sőt sokaknak nincs is igazán egyedi stílusuk.

S elárulom, jóval olcsóbb ruhadarabokból (van pár saját munka is köztük) ki lehet hozni olyan kombókat, hogy más álla a földet veri vagy a féltékenység ordít az arcukról.

Alap szabály: Olyan dolgot SOHA nem veszünk ajándékba a másiknak, ami izlés/stílus függő, kivéve ha tudja az ember mit akar a másik.

Hangoztasd ezt környezetednek.

Annyit szoktam mondani érvnek:

Neki potya pénz, ha nem tetszik s porosodik csak valahol, nekem pediig semmivel se jobb, mert nem használom.

😂

Sokszor nem kérek semmit.

Húgom is megőrül az említett márkáért, de nézett is nagyot a legutóbbi találkozónkon, hogy jobban terelődnek rám a tekintetek.

S a ruha csak még egy dolog, sokat edzek s figyelek kívül-belül testemre. (most fejeztem be edzést és ázok a kádban😄)

25/N

2018. nov. 30. 04:18
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Nem szeretem a nagy logóval billogozott dolgokat. Nem vásárolok olyan terméket ami az egész hátam hirdető táblává varázsolja.
2018. nov. 30. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
ízléstelen mind, pénzért sem mutatkoznék ilyen cuccokban.
2018. nov. 30. 20:52
 10/11 anonim ***** válasza:
45%
Ízléstelen, gagyi, giccses...nem tudom, mit mondjak még...kb úgy néz ki, mint a kínai boltok kínálata, csak ez drágább.
2018. dec. 1. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!