Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez a hatalmas gyűlölet a...

Mi ez a hatalmas gyűlölet a vans márka iránt?

Figyelt kérdés
Olvasgattam kérdéseket öltözködés főleg cipő témában, és rengeteg ember már-már elítéli a Vans cipőket. Megértem hogy miért, van a sima old skool verzió, fekete fehérben szinte minden második emberen az van ezt nem vitatom, de van rengeteg más fajta is, sőt még magadnak is lehet összeállítani egy kis plusz összegért. Igazából csak véleményeket kérnék kinek nem tetszik, és miért, vagy éppen kinek miért tetszik és miért. Pacsi. 18/f

2017. júl. 21. 13:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nem mondanám azt, hogy gyűlölöm.

Rengeteg olyan táskát láttam ott, ami nekem is tetszik, de sosem vettem, mert minden tinédzsernek ilyen márkájú táskája van.

Nem nagy összeg, amit elkérnek értük. A minőségükről nem tudok nyilatkozni, de ennyiért, vagy egy kicsivel többért tudok venni szinte örök életű táskákat jóval egyedibb kivitelben máshol.

2017. júl. 21. 14:16
 2/16 anonim ***** válasza:
50%

nem tetszik, mert szerintem mind 1 kaptafára megy, ezenkívül nem is a stílusom.

Ez egy bizonyos réteg vagy ink korosztály divatja, amiből én már kinőttem

2017. júl. 21. 14:59
 3/16 anonim ***** válasza:
Vannak dizájnos színes-mintás Vans cipők,szerintem fiatalosak és trendik. Csak sosem tudtam venni magamnak,mert nő létemre 42,5-ös a lábam. Nem csak,hogy nincs női modell számomra,hanem ráadásul még hülyén is nézne ki akkorában.
2017. júl. 21. 15:04
 4/16 A kérdező kommentje:
A korosztályt teljesen megértem, való igaz hogy az ilyen 15-20 körüli embereknél látom inkább hogy hordják. Én személy szerint azért szeretem mert eddig olyanokat találtam amiket nem láttam máson, meg 20 ezerért elég strapabíró és kényelmes, mivel mégis csak deszkás cipőről van szó
2017. júl. 21. 15:56
 5/16 anonim ***** válasza:
63%
2 éve még a Nike volt a túlárazott sz4r kínai okádék, mert akkor az volt a divat:D most ez van soron.
2017. júl. 21. 16:08
 6/16 A kérdező kommentje:
Nike cipőket sem mondanám okádéknak, kényelmesek, jól néznek ki (már amelyik) csak a túlárazott része a rossz. De hát mai világban minden leszopja magát a márkáért
2017. júl. 21. 16:14
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem,bár nem vagyok tini. Szerintem kényelmes, tetszik magamon, akkor meg lesz§rom,h más mit gondol.. Akkor is hordani fogom.:D
2017. júl. 21. 18:05
 8/16 anonim ***** válasza:

nem tudom. nekem mostanában tetszett meg. :D ráadásul az, amelyik mindenkinek van kb.

nike menő cipőm pl nem volt, meg sok más menő sem. ez tetszik, ezért ilyet veszek.

vannak emberek, akik elítélnek mindent, ami divatos, mert az menő. nekem ez az a kategória, hogy játsszák az eszüket.

2017. júl. 22. 00:34
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Utálják a BMW-t,meg az iPhone-t is. Csak a korlátolt agyúak szólnak meg érte bárkit is,ha a másiknak valamiért nem az tetszik,ami nekik.
2017. júl. 22. 08:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a Vanst, és igazából lesz@rom, hogy sokan hordják. Tetszik, nem tetszik, ma kerülni a mainstreamet a legmainstreamebb dolog a világon.

A sima old skool verzió meg szinte mindenhez megy, tökéletes választás.

2017. júl. 22. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!