Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon nagyon összeomlottam...

Nagyon nagyon összeomlottam belülről. Úgy érzem egy hatalmas lyuk van a mellkasomba. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Eddig nagyon jól kijöttem az osztályban mindenkivel. Egyik napról a másikra megutáltak, mert pletykás lettem és ugye így kibeszéltem sok mindenkit. Az egész osztály gyűlöl ezért. A legjobb barátnőim is haragszanak, hiába kértem tőlük milliószor bocsánatot, nem hajlandók megbocsátani, amit megis értek. A barátnőimnek hasonló üzeneteket írtam, ezért is bántanak. Napi szinten kapom, hogy mekkora egy k***a vagyok. Pedig még szűz vagyok, sőt. Anyukámnak nem merem elmondani, mert félek, hogy annyi lesz a válasza, hogy majd idővel elfelejtik. Rettegek újra iskolába menni, mert amikor bele gondolok abba, hogy nekem 2-3 napon belül újra bekell mennem, összeszorul a gyomrom, bőgni kezdek és remegek.. Tudom, hogy nagyon nagy szemétség volt tőlem ez.. De megbántam és mondtam mindenkinek, hogy változni szeretnék.. Facebookon is van rólam egy utáló csoport.. Nem tudom mi tévő legyek, mert tudom, hogy ez idővel nem fog megváltozni. Szerintetek mit tegyek? Oké az alap, hogy többé nem beszélek ki senkit, de na.. Foggalmam sincs mit tegyek..

2016. febr. 23. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt javaslom először is, hogy adj a barátaidnak időt, nyilván nem nehéz az ilyen dolgot elfelejteni, de idővel az ember megbocsát a másiknak.

Maradj csendben, légy meghúzódó, ne tégy semmi provokatív dolgot. A lényeg, hogy ne nyald őket, de lássák rajtad, hogy tényleg bánod a dolgot.

Ezt az évet még járd ki a sulidban, viszont ha év végéig nem javul a helyzet, válts iskolát, mert az ilyen fokú stressz, amitől már szinte rosszul vagy, hosszú távon betegséget is okoz azon kívül, hogy nehezíti a tanulást a számodra.

Ezentúl pedig tartsd a szád, mert most már tudod hogy mihez vezethet az ilyen. Egyébként sem szép dolog kibeszélni a másikat, hiszen látod, te sem örülsz annak amit most csinálnak veled.

Ezen kívül azt is javaslom, hogy egy időre deaktiváld a facebookod, egyrészt, nem látod a sok ostobaságot amit rólad írnak esetleg, másrészt a facebookozással töltött időt másra is fel tudod használni; végül pedig, onnan indulnak a pletyik amikből jobb ha egy időre kimaradsz.

2016. febr. 23. 17:16
 2/3 anonim válasza:
Mellbevágó élmény lehetett.
2016. febr. 23. 18:59
 3/3 anonim válasza:
Húzd meg magad kicsit. Biztosan lesz valaki, aki megbocsájt.
2017. júl. 23. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!