Mi ez a hatalmas gyűlölet a vans márka iránt?
Figyelt kérdés
Olvasgattam kérdéseket öltözködés főleg cipő témában, és rengeteg ember már-már elítéli a Vans cipőket. Megértem hogy miért, van a sima old skool verzió, fekete fehérben szinte minden második emberen az van ezt nem vitatom, de van rengeteg más fajta is, sőt még magadnak is lehet összeállítani egy kis plusz összegért. Igazából csak véleményeket kérnék kinek nem tetszik, és miért, vagy éppen kinek miért tetszik és miért. Pacsi. 18/f2017. júl. 21. 13:53
11/16 anonim válasza:
Megőrültem volna egy Vans cipőért, és négy hónapja vettem es magamnak egyet. Ápolgattam, vigyáztam rá, mintha a gyerekem lenne. Három hete kiszakadt az orra, visszavittem. Ott azt mondták, várnom kell még eldöntik, hogy a cipő hibája volt-e.
Hát, vártam. Meg is érkehett az SMS, hogy elutasították a reklamációmat.
Azóta nem őrülök meg a Vans cipőktől.
12/16 A kérdező kommentje:
A gumi, és a fenti anyag között lévő ragasztásnál szakadt szét?
2017. júl. 23. 15:36
13/16 anonim válasza:
Itt mindent lehúznak, nem kell vele foglalkozni.
Semmilyen gyűlölet nincs a vans iránt
14/16 anonim válasza:
11-es vagyok.
Nem, a labujjaim felett lévő réyz lyukadt ki.
Amúgy azóta elvittem cipészhez, ahol nem hazudok :D elottem vittek be egy masik vansot. A pasas is jot nevetett.
15/16 A kérdező kommentje:
Ja hát igen, azt láttam én is nem 1 helyen:D Én direkt azért vettem keményebb anyagból, a hasított bőrrel nincs ilyen problémám:)
2017. aug. 2. 12:12
16/16 anonim válasza:
Szerintem legjobb ár-érték arányú cipő és nem érdekel, hogy minden második emberen az van. Én nem azért vettem, mert juj milyen tumblis, hanem azért, mert számomra ez a legmegfizethetőbb cipő és megy mindenhez. Ezután csak vanset veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!