Nektek tetszik a Mayo chix márka?
Szerintem vannak nagyon szép ruhák ott, egy csomó első látásra szerelem...
De most kaptam egy télikabátot onnan és legszívesebben fel sem venném...
Nekem nem igazán jön be ez a márka. Ahogy már többen is írták borzasztó giccses(amivel sokszor tényleg szép ruhákat rontanak el) és ha ez nem lenne elég nem kicsit túlárazott. A legtöbb ruhájuk csak a 150-es betűmérettel rányomott Mayo chixről szól. Ez a kabát speciel nem rossz szerintem, még az övön lévő márka jelzéssel megbékélnék, viszont a háta az ami miatt nem hogy ennyit, még a negyedét se adnám érte és nem is venném fel. Nem hiszek abban, hogy egy márka miatt lesz jobb egy ruha vagy akkor vagy valaki, ha mindeneden rajta van, hogy az Adidas, Gucci vagy éppen Mayo chix.
ui: ha nem tetszik add el már amennyiben ez kivitelezhető, biztos megveszi valaki ( persze csak úgy, hogy akitől kaptad ezt biztos nem tudja meg és nem is bántod meg ezzel ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!