Nektek tetszik ez a cipő?
2014. okt. 27. 18:51
1/16 anonim válasza:
Hát nem az én stílusom de csini
2/16 anonim válasza:
Lány vagy vagy fiú? Nekem semelyik nemen se tetszene az a helyzet.
3/16 anonim válasza:
Hát, nemtom.
Úgy néz ki, mint egy görkorinak a cipőrésze.
Nem tetszik.
6/16 anonim válasza:
Undorító. Látom te is páva vagy.(y) Most komolyan.. Mi a jó ebben? Miért nincsenek grunge fiúk? Az stílus ami NEKI van, vegyél ilyen bakancsot, mindenki jobban jár.^^ [link] Deichmannban 7000 körül vannak, nekem is onnan van.
7/16 anonim válasza:
Nem, bár én csak magassarkút hordok.
8/16 szandi1993 válasza:
nekem nagyon tetszik.
én szeretem az ilyen cipőket L
9/16 anonim válasza:
Jó kis Bleeker:D
Nekem szürke-kékben jobban tetszik. Ha most a féláras akcióban benne lett volna a garage store-ban vettem is volna, de 33-ért nem kell a másik 3 supra, meg a 2 dc mellé:D
10/16 anonim válasza:
Hatos válaszoló, ha nem hallgat grunge zenét és nem azonosul a grunge stílussal, akkor miért jobb, ha grunge stílusban öltözködik, mert divatos? Az sem jobb így a "páwáknál"... A cipő amúgy elmegy, nem különösebben tetszik, én nem venném meg, nem hordanám, de ha máson van, nem 'undorodnék' ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!