Ti szoktatok magassarkút hordani?
Figyelt kérdés
Én szinte csak magassarkút hordok, abból is a 10cm körülik a kedvenceim. Nekem ez kényeslem, a sima cipőket már nem szeretem, így ahova csak tudok magassarkúban megyek, így rendszeresen kapok megjegyzéseket. Gondolom azért mert eléggé szemet szúr ez az embereknek. Mi erről a véleményetek? Igaza van az embereknek, hogy nem kéne ilyet hordanom? Ti szoktatok magassarkút hordani?2020. márc. 1. 17:20
1/30 anonim 

válasza:

Én nem szoktam hordani, ez alapján te se viselj.
4/30 anonim 

válasza:

akkor a fejedben van a baj....
Kb. a nők nagyrésze magassarkúban jár, miért gondolod, hogy ilyesmi bárkinek is szemet szúr?
5/30 A kérdező kommentje:
27/L vagyok.
2020. márc. 1. 17:58
6/30 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom te hol laksz, de én nem nagyon látok magassarkúban mászkálni nőket.
2020. márc. 1. 17:59
7/30 anonim 

válasza:

Hát ha tehénistállóban vagy tehenészlány, akkor lehet, hogy tényleg feltűnő.... :-D
9/30 A kérdező kommentje:
Ejj ha, látom te vagy az udvariasság minta példája. :D
Van egy elkeserítő tényem a számodra: az kritizál aki nem elégedett magával
2020. márc. 1. 18:25
10/30 anonim 

válasza:

Hordok. Télen magas sarkú csizmát és bakancsot (nem tűsarkú) nyáron pedig szandált. Városban élek, dolgozom. Sokan mások is hordják, sose néztek rám furán. Nyilván, ha a hétvégi hegyitúrákra mennék magassarkúban, ott más lenne a helyzet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!