Milyen ruhákhoz lehet hordani magassarkút? Milyen magassarkúk a praktikusak a szandál félék, a pántosak?
Ti mikhez hordtok?
Köszi a segítséget!
20/N
Igazából kb mindenhez, max rövid szoknyához/nadrághoz a nagyon magas sarkú már ribizlis.
A boka és hosszú csizmák jók de érdemes olyat venni aminek legalább a bokánál van egy pántja, ilyen belebújós körömcipőben én még szak szenvedni láttam csajt hogy mindjárt leesik róla.
Én is szeretem nadrághoz. A mindennapokban tökéletes. Nagyon rövid szoknyához én se vennék fel magassarkút :)
Ami praktikus és kényelmes az az egybetalpú/éktalpú verzió. Egész napra kényelmesek. A pánt az ugye megfogja a bokád. Ha nem csak pár órára kell és nem vagy autóból ki autóba beszállós típus,akkor én kerülném a tűsarkúakat.A vastagabb sarok kényelmesebb,jobb az egyensúly. + minél hátrább van a sarok elhelyezkedése,annál kényelmesebb a cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!