Miért jó ennyire mezítláb? 20/L
Valamiért már több éve így november közepe-végéig (kb 5-10 fokos időjárásig) saruban, nyitott pántos szandiban vagy flipflop papucsban járok mezítláb. Felül amúgy már rendesen dzsekit hordok és bokáig érő farmert, de valamiért imádom ahogy a lábfejemet éri a hűvös szellő.
Senkit nem látok már ilyenkor hasonlóan, és többször rá is kérdeznek ismerősök, hogy nem fázok-e így, ők is furcsállják. Az lenne a kérdésem hogy más is van-e így ezzel és mitől lehet ez?
A héten is többször megjegyezték hogy jajj megfázhatok stb. , de még sose volt ebből problémám.
A velem hasonló helyzetben lévők, hogy reagálnak a hasonló, néha már idegesítő megjegyzésekre? (20/L)
Én is ilyen vagyok :)
Nem tudom mitől van, tán vérkeringés, de az az igazság, hogy nekem sem fázik így a lábam és se meg- se fel nem fáztam még soha emiatt. Akati kérdés lehet.
De beszólásokat én is kapok érte, nem csak ismerősöktől. Volt már, hogy egy ismeretlen srác szólított meg emiatt, nézegette a mezítlábamat, ami szandálban volt és kérdezte, hogy nem fázom így? :D Vicces volt.
Ja van még pár ilyen hibbant.
A pasik meg rövidgatyával szoktak kitűnni, mikor 8 fok esőben abban korzózik némelyik.
Köszönöm a normális válaszokat. Megnyugodtam hogy nem csak én vagyok ezzel így.
A beszólásokra inkább nem reagálok, így is eleget hallom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!