Lányok ti miért szerettek magassarkút hordani?
Figyelt kérdés
2016. okt. 13. 19:26
1/10 anonim válasza:
Mert optikailag kisebbíti a lábamat.
2/10 anonim válasza:
Hordani nem szeretem, de neha igy itthon flangalni benne, es atelni hogy milyen jo ha magas vagyok akkor ugy imadom :DD
5/10 anonim válasza:
Mert csinos, nőies, szebb benne a lábam és magasabbnak tűnök.:D
6/10 anonim válasza:
Mert sokkal formásabbnak tűnik benne a lábam, szebb a tartásom, nőiesebb vagyok stb. :)
7/10 anonim válasza:
Aki azt irta hogy szereti azt arra kernem irja meg Nekem hogy merre jar mert ahol En lakok ott csak hat mondjuk finoman fogalmazva "sportos" es nem elegans nok vannak!
8/10 anonim válasza:
Mert nőies,ha tud benne menni valaki,akkor sexy,magasít,elegáns.
9/10 anonim válasza:
Alacsony vagyok, párom pedig 183cm szval jó néha felérni xD
Amikor magassarkút próbálgattam kapcsolatunk elején megszólalt:
Mennyivel másabb a lábad benne, pedig csak egy cipő. ><
Szeretem mert nőies, karcsúbb vonalat ad a lábnak és a fenék is az állás miatt jobban kerekedik benne.
A bajom csak az, hogy ludtalpas vagyok és nem bírom sokáig benne.
23-N
10/10 anonim válasza:
előttem leírták a többiek. Annyit még hozzátennék, hogy ez az első 5 percre érvényes. Aztán már járni is alig tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!