Hány éves korodban kezdtél el magassarkút hordani?
Én utálom a magassarkút. Mivel nemtudok benne menni és nyomja a lábamat mindenütt, ezért nem is hordok, nem úgy, mint egyes emberek, akik úgy közlekednek benne, mint egy újszülött zsiráf. :D
Én több olyan embert látok, akik sportcipőt, laposat viselnek, mint magassarkúsat.
Vizsgákra,, alkalmakra veszek fel magassarkút. 17 évesen vettem először magamnak egy pár feketét, azóta is csak az van. Környezetemben szinte senki nem hord magassarkút, esetleg telitalpú csizmát télen.
21 L
14 évesen vettem a legelsőt általános iskolai ballagásra. Picike 5 centis sarka volt.
Később ünnepekre beszereztem egy magasabbat kb 10cm.
16 évesen vettem őszre éktalpú cipőt és rendszeresen viseltem.
Most már több pár magassarkú cipőm van. Többnyire lapos cipőkben járok, de minden héten akad olyan nap amikor különlegesebb, csinosabb vagy szexisebb szeretnék lenni így előkerül egy pár tűsarkú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!