Szerintetek felvehetek általános iskolai ballagásomra egy 7-8 cm-es magassarkút?
Kinéztem egy nagyon szép fekete magassarkút.Néztem egy csomót de ez tetszett a legjobban!Még nem vettem meg.Csak a sarok zavar picit,hogy nem-e túl magas?Anya szerint ez még bele fér,ha kényelmesnek érzem.Nagyon kényelmes volt,tudtam benne járni,tudom a ballagás más de akkor is!Már pár alkalommal voltam(ugyanekkora)magassarkúban! 15/l
Köszi😊
7-8 centis sarok, egy ilyen ünnepi alkalomra szerintem tökéletes. Tudsz képet mutatni a cipőről?
23/L
Köszi a válaszokat!😊
Ilyen ,azaz nagyon hasonló amit kinéztem: [link]
Kedves 1.válaszoló!Kínaiba láttam 3500Forintért 😊
Szépnek szép, minden évben látok ilyesmiket a ballagó lányokon és bocs, de nevetségesek tőle. Akárhogy is gondolják, attól még ők csak gyerekek. Nem tudnak rendesen sem járni benne, mert ebben egyszerűen nem lehet, nem tartja a bokát mert nincs pántja, nem tartja a sarkad sem mert túl vékony a sarka... 5 perc után durva fájdalommal jelzi a lábad hogy valami nem oké és onnantól feszengve várod majd hogy vége legyen már a ballagásnak mert eleged van már a cipődből. Ezt pedig kb mindenki látja majd az arcodon is meg a tartásodon is.
Lehet kapni hasonló szép cipőket fel ekkora sarokkal, vastagabb sarokkal, na azok közül kéne választanod.
Az enyémnek nem ilyen magas a sarka!
Vagy 3-4 cmmel kisebb!Ez csak a minta,hogy ilyesmi,hogy ilyen a díszítése/ilyesmi amit kinéztem
Bocs, szerintem ballagásra inkább olyat vegyél, ami nincs tele ilyen díszítésekkel, és nem platformos. Ezek a díszek, meg a platform nagyon feltűnővé teszik a cipőt, de ez így nem elegáns. Buliba jó az ilyen, ünnepi alkalomra diszkrétebb kellene. Sima fekete bőrcipő, elől is vékony talppal és díszek nélkül. Vagy legfeljebb valami kis masnival.
A magas sarok mehet, azzal önmagában nincs baj. :) Két tipp, hogy milyeneket ajánlanék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!