Szerintetek milyen cipőt vehetnék fel a ballagásomra?
Szalagavatón ebbe voltam:
Ez jó is lenne, csak hát egyrészt itt most több időt kell benne lennem, meg lépcsőzni is és félek. A másik, hogy füvön fogunk állni, és szerintem simán elsüllyedek benne, ezen a jó vizes földön. :D
A másik cipőm:
Nem tudom, ez mennyire illik egy fekete ballagási kosztümhöz. De ez legalább zárt is, kényelmesebb is, meg talán nem süllyedek el benne olyan könnyen. Szerintetek?
Valaki mondta, hogy ő laposat vesz fel, de nem tudom, mire gondolt. Topánkára? Azom is van, fekete, de az hogy nézne ki, hogy a többségen magas van rajtam meg az? Mondjuk nem vagyok alacsony, de akkor is. De különben is annak nagyon vékony a talpa, felfáznék benne.
Azért is izgulok ennyire, mert első sorban fogok állni, szóval azért nem mindegy. :D
a 2. semmiképpen sem jó, nem passzol a fekete kösztümhöz.
az 1. cipő győnyörű, de megértem, hogy nem akarsz benne több órát állni :D
ha meg a topánka mellett döntenél, akkor sincs semmi, mert nálunk is a lányok nagyobb része inkább topánkát vesz fel, mivel nem szereti a magassarkút
nincs benne semmi
Na, melyiket választottad? :)
Én amúgy az elsőre szavaztam volna, ha ebből a kettőből és mondjuk egy laposból kellett volna választani. Az első az csinos nagyon, illik abszolút a ballagási kosztümhöz, és azért egy ballagás nem tart olyan sokáig, meg nem kell annyit menni szerintem, hogy ennyi időt ne lehetne kibírni benne. Az az egy gáz talán, ha tényleg füvön kell állni utána. Azt nem is értem igazán, nekünk az udvaron, betonon volt a ballagásnak az ünnepség része, esetleg rossz idő esetén még a tornateremben szokták tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!