Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti szoktatok magassarkút hordani?

Ti szoktatok magassarkút hordani?

Figyelt kérdés
Én szinte csak magassarkút hordok, abból is a 10cm körülik a kedvenceim. Nekem ez kényeslem, a sima cipőket már nem szeretem, így ahova csak tudok magassarkúban megyek, így rendszeresen kapok megjegyzéseket. Gondolom azért mert eléggé szemet szúr ez az embereknek. Mi erről a véleményetek? Igaza van az embereknek, hogy nem kéne ilyet hordanom? Ti szoktatok magassarkút hordani?

2020. márc. 1. 17:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
48%
Biztos van olyan, amikor fura. Én se hordok mindig. Pl. Télen hóban, jégen. Szakadó esőben. Kirándulni. Kerti sütögetéshez. Stb.
2020. márc. 1. 18:34
 12/30 anonim ***** válasza:
48%
Ritkán.
2020. márc. 1. 18:52
 13/30 anonim ***** válasza:
48%

Nem szoktam.

Azt meg kétlem, hogy megnéznek. Hacsak nem mostanában kezdtél el magassarkút hordani, mert akkor neked is különlegesség, és azt hiszed, mindenki másnak is.

2020. márc. 1. 19:22
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem alap, hogy a nö hord. Nem tudnék összejönni olyan növel, aki nem hord. Nem mindennap kell, de pl. sportcipös vagy converse-es csajjal sosem tudnèk összejönni. Lapostalpúban vannak loafersek, ballerinák, millió egy szép dolog.
2020. márc. 1. 19:25
 15/30 anonim ***** válasza:
0%

Végre egy NŐ!

Kevesen tudnak nőként kinézni ezért is kapsz negatív véleményeket mert már az minősül furának ha egy nő tud öltözködni és nem igénytelen trampli.

F

2020. márc. 1. 20:01
 16/30 anonim ***** válasza:
68%
Az a véleményem, hogy ha még nem, de előbb utób jó bütykös leszel, az meg nemcsak, hogy undi, hanem fáj is.
2020. márc. 1. 21:17
 17/30 anonim ***** válasza:
51%
En is majdnem mindig magassarkuban vagyok... Kiveve otthon, ott mezitlab a legtobbet. Ne foglalkozz a megjegyzesekkel... Sokan irigyek mert nem birjak/ tudjak megfeleloen viselni. Ha jol erzed magad benne hordjad nyugodtan. En is azt teszem :) 29/N
2020. márc. 2. 06:51
 18/30 anonim ***** válasza:
20%

17!

És örülök,hogy még azért vannak nők is a sok trampli között.

Amúgy meg teljesen igazad van.

Kolléganőm sosem járt magassarkúban mégis bütykös a lába..

ILLetve az idősebb aki 64 éves egészen fiatal korától abban járt és még nem bütykös a lába.

F

2020. márc. 2. 07:06
 19/30 anonim ***** válasza:
Ha jól esik és tudsz benne járni, hordd. Én is szinte minden nap hordom. Nincs ezzel baj.
2020. márc. 2. 07:44
 20/30 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam, max. magassarkú csizmát, de azt is egyre ritkábban. Régebben mindig full lapos cipőket hordtam (pl. balerinák, szandálok, félcipők) és ezeket már annyira nem szeretem, inkább olyat keresek, ami jobban tartja a lábam, vastagabb a talpa, kényelmesebb. Viszont a magassarkút sem bírom, nem annyira kényelmes és nekem nem is annyira praktikus. Én nagyrészt gyalog járok és tömegközlekedek, rosszak a járdák, dombos a környék, tömegnyomor van a buszokon, sok cuccot is kell cipelnem stb., nem bírnám magassarkúban. Ez a ruháimon is meglátszik, régebben csinosabban öltözködtem (pl. hordtam ingeket, blúzokat, szoknyákat, szép cipőket), de már inkább a kényelemre helyezem a hangsúlyt és egy magassarkút nem vesz fel az ember egy pulcsihoz vagy egy széldzsekihez sem.
2020. márc. 2. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!